icon

Je normálna bolesť svalov po fyzioterapii?

9. máj 2025

Zvyknete mat bolest? Po stláčaní? Hlavne svalov na boku brucha páse? Tam.kde mi veľmi tlacila. Je to normálne?

isis234
9. máj 2025

Ja som mala bolesti i modriny od masérky. Zrušila som ´další termín. Povedala že tie modriny sa stratia.....
Nabudúce, ak budeš cítiť bolesť pri stláčaní, hneď upozorni.

aurora33
9. máj 2025

Vysvetlila ti, prečo ti to tam stláča?

autor
9. máj 2025
@isis234

Ja som mala bolesti i modriny od masérky. Zrušila som ´další termín. Povedala že tie modriny sa stratia.....
Nabudúce, ak budeš cítiť bolesť pri stláčaní, hneď upozorni.

@isis234 pri masazi hneď upozorňujem,ale fyzio som myslela ze to tak ma byť

autor
9. máj 2025
@aurora33

Vysvetlila ti, prečo ti to tam stláča?

@aurora33 ze vraj to mám stuhnuté a veľmi napäté

aurora33
9. máj 2025

Akoze triggerpointy tam máš?

autor
9. máj 2025
@aurora33

Akoze triggerpointy tam máš?

@aurora33 neviem asi

isis234
9. máj 2025

Nesmieš cítiť bolesť, hoc niektorí povedia že treba i cez bolesť... Postupne, pomaly

autor
9. máj 2025
@isis234

Nesmieš cítiť bolesť, hoc niektorí povedia že treba i cez bolesť... Postupne, pomaly

@isis234 a teraz co? Prejde snáď? Išla som s bolesťou a teraz ešte viac

strawberry0797
9. máj 2025

Ano, je to normalne. Hlavne, ak si bola prvykrat. Kazdou navstevou fyzioterapie sa budes citit lepsie.

autor
9. máj 2025
@strawberry0797

Ano, je to normalne. Hlavne, ak si bola prvykrat. Kazdou navstevou fyzioterapie sa budes citit lepsie.

@strawberry0797 ôk duk za povzbudenie

luccija
9. máj 2025

Je to úplne normálne, že sa citis ešte horšie a ubolene to prejde

isis234
9. máj 2025

ako píču vyššie, prebolí to... Skús sa spýtať, či to môžeš namastiť lubovníkovou masťou...
Keď som chodila na RHB nemala som bolesti

aurora33
9. máj 2025

A aj ťa nejako vyšetrila? Lebo za mňa je to veľmi zvláštne, že ti nevysvetlila čo a ako. Čo ti je a čo s tebou ide robiť.

autor
9. máj 2025
@aurora33

A aj ťa nejako vyšetrila? Lebo za mňa je to veľmi zvláštne, že ti nevysvetlila čo a ako. Čo ti je a čo s tebou ide robiť.

@aurora33 jasne ze ano

aurora33
9. máj 2025

Tak potom ok 🙂

lenrol001
10. máj 2025

Tak mne vždy vravela, že budem cítiť bolesť nech si dám Ibalgin...do troch dní ma bolesť prešla a mala som vždy pol roka pokoj od bolesti chrbta. Ale moja drahá masérka cez Covid zomrela a neviem za ňu nájsť náhradu 😭

autor
10. máj 2025
@lenrol001

Tak mne vždy vravela, že budem cítiť bolesť nech si dám Ibalgin...do troch dní ma bolesť prešla a mala som vždy pol roka pokoj od bolesti chrbta. Ale moja drahá masérka cez Covid zomrela a neviem za ňu nájsť náhradu 😭

@lenrol001 😪

autor
10. máj 2025

Dievčatá a mali ste ak modri y ja normálne na tom.boku modriny amo dlaň,tam.kde tlacila