Koľko platíte za 30 minút u fyzioterapeuta?
Koľko platíte za 30 minút cca?
Asi závisí aj od lokality a procedúry, ja platím 30€ za 30 minútovú masáž
súkromne? alebo niekde v rehabilitačnom centre kde sú fyzioterapeuti? id eo dospelého alebo dieťa? ono je rozdiel ak niekto cvičí lebo mal zlomenú ruku a rozdiel ak má napr.dieťa s DMO alebo človeka po poráýke a potrebuje ho rozchodiť...ceny sú rôzne...v zariadení platíš od 18-30eur.....doma ak k tebe chodí fyzio, tak nájdeš aj za 10eur....
@kris_tin257 fuu pekne, ja za 30 min. 8€
@mogaa problém s chrbticou platila som 15€ 20 minút ale zdá sa že napravil antonsa sa aj cez poisťovňu?
@kris_tin257 ja som bola cca 15-20 minút za 15€ ponapraval čiže to nie je masaz a ukázal cvik
@kacena4 to sa dá?
@kacena4 ja som s ňou veľmi spokojná, má vysokú školu fyzio a milión certifikátov, vie presne čo robí 😊 momentálne študuje ďalšiu nadstavbu je veľmi šikovná, chodím k nej skoro 4 roky každý mesiac
Ja keď som prvýkrát prišla tiež ukázala cviky vysvetlila kde je problém zistila som že mám zlé držanie tela napríklad a tá masáž ja na uvoľnenie tlakov a bolesti chrbta a končatín (napríklad mňa dlho bolela pravá noha z chrbta mala som asi zacviknuty nerv alebo čo)
@kris_tin257 veru aj me pomohol už prvý krát tak to neľutujem ,len zisťujem...aj keď masaz je iné ako fyzio- náprava tam asi nejde že koľko minút ale ako to robi
Áno sú rôzne procedúry preto som písala na začiatok že ja chodím na tie masáže 😊
Ja som platievala 45 eur. Este pred rodicakom, teraz si to nwmozem dovolit😂
Samozrejme sa da najst aj cez poistovnu, ale pravdepodobme predtym treba prejst peripetie u neurologa/ortopeda a ten ta musi poslat a ty si musis najst, kde je fyzio za uhradu cez poistovnu…komplikovane velmi😂
Ono cenníky sú rôzne. Závisí aj kde sa nachádzaš či BA alebo niekde okresné mesto a ako daný človek vychyreny z hľadiska odbornosti. Cca 1 euro = 1 minuta je veľmi dobra suma. Ak riešiš chrbticu tak kvalitný fyzioterapeut je základ. Dá ti cviky presne na tvoju mieru. Cez poisťovňu je to stratený čas. Odbornost a záujem tam je na bode mrazu.
@gemerka17 to som potrebovala počuť.Dobre vysvetlené dik
Nechodimk fyzio, ale u chiropraktika som nechala 50 eur za 30 min za napravanie. Ale vedel presne co robi a urobil doslova zazrak na pockanie. A potom chodim k maserovi, ktory vie aj tak zakladne ponapravat a potom masaz a jemu platim 20e za 30 min - Košice. Lekarka ma nechcela poslat nikde, takze preto to riesim sama a platim.
Platím 25e za 25minút
15eur 50 min
Minulý rok som chodila platila som 28€/hodina
v BA fyzioterapeut aj s masážou 60 min. 60 eur.
@barbora9312 kde v Ba?
Nie
@barbora9312 a kde ?
S dcerou som chodila cvicit Vojtovku,mala oslabeny svalovy tonus a diastazu, za 30 min 30€/sukromny fyzioterapeut
@kris_tin257 dobry den prosim vas kde vam pomohli na vas problem mam bolesti krizov vystreluje do lavej nohy. Dakujem
@macikaaa v Bratislave na Muchovom námestí - na instagrame je ako fyzioterapia pre každého 👍

nic chodim cez poistovnu