icon

Koloidné striebro pri liečbe covidu

sisamisaaa
29. okt 2025

Ahojte, dával niekto koloidné striebro pri kovide? Zrejme som to lapila. Pila som ho popri bylinách pri borelióze, tam pomáhalo, len neviem ako to je pri vírusoch a zrovna pri takomto, preto by ma zaujímalo či má niekto reálnu skúsenosť (nepotrebujem rady ako by sa nemalo lebo legislatíva, toto ovládam).

liliputka2131
29. okt 2025

@sisamisaaa neviem ci ti to pomoze ja som ho vnutorne neuzivala ani pri covide ,ale mam N sprej do nosa s koloidom a na nadchu akoze spoko zabral,takze si myslim ze ti neposkodi

sisamisaaa
autor
29. okt 2025
@liliputka2131

@sisamisaaa neviem ci ti to pomoze ja som ho vnutorne neuzivala ani pri covide ,ale mam N sprej do nosa s koloidom a na nadchu akoze spoko zabral,takze si myslim ze ti neposkodi

@liliputka2131 Super, ďakujem za názor aj skúsenosť 🙂

majkakvet
29. okt 2025
@sisamisaaa

@liliputka2131 Super, ďakujem za názor aj skúsenosť 🙂

@sisamisaaa mne pri covide pomohlo pri prisernej bolesti krku. Nic ine nezaberalo ako vyplach striebrom.

sisamisaaa
autor
29. okt 2025
@majkakvet

@sisamisaaa mne pri covide pomohlo pri prisernej bolesti krku. Nic ine nezaberalo ako vyplach striebrom.

@majkakvet Ďakujem moc 🙂 Super počuť!

lapersefona
29. okt 2025

10ppm 2x denne polievkovú lyžicu . Aj som inhalovala

sisamisaaa
autor
30. okt 2025
@lapersefona

10ppm 2x denne polievkovú lyžicu . Aj som inhalovala

@lapersefona Včera som si dala 3PL večer, (1 o 18, 1 o 20 a jednu o 22), teplota okamžite klesla na 37 a takto sa drží zatiaľ. Mám 50ppm a žiaľ už úplný spodok fľaše, idem si objednať ďalšiu ale kým príde tak už budem dúfam OK... Ďakujem za info 🙂

gigie24
7. nov 2025

@sisamisaaa My sme pri Covide uzivali iba koloidne striebro na vnutorne uzivanie a pomohlo 😇

sisamisaaa
autor
7. nov 2025
@gigie24

@sisamisaaa My sme pri Covide uzivali iba koloidne striebro na vnutorne uzivanie a pomohlo 😇

@gigie24 Ďakujem, už som v podstate OK, len zahlienená, dávala som ho pár dní vnútorne a teraz už len striekam do nosa 🙂