Komu pomohol ľudový liečiteľ?
Prosím Vás velmi pekne, ak poznáte liečitela ktorý vie naozaj pomôcť so zdravotnými problémami ked klasická medicína nevie pomôcť, prosím napíšte mi. Ďakujem
v bb p.Hudec.... ja osobne ho môžem odporučiť.....http://www.bielapyramida.sk/banska-bystrica.pht...
ja tiez mozem p.Hudeca vrele doporucit.. mojej svokre dost vyrazne pomohol pri onko ochoreni.
Ja odporúčam Bio materskú kašičku, mne nepomohli žiadni liečitelia, ale najviac asi psychika - odreagovať sa a práve Bio materská kašička.
@vzdatto vyhýbajte sa prosím ľudovým liečiteľom a tomu podobným veciam. Neide o to, že či to "pomôže" tej veci. Áno, veci ktoré potrebujete akútne vyriešiť, vyliečiť v tom Vám to "pomôže". To aká sila Vám vtedy "pomáha" je na dlhšiu debatu. Verte mi. Z vlastných skúseností Vám hovorím 100x sa Vám to vráti v zlom. Nerobte to
@vzdatto vyhýbajte sa prosím ľudovým liečiteľom a tomu podobným veciam. Neide o to, že či to "pomôže" tej veci. Áno, veci ktoré potrebujete akútne vyriešiť, vyliečiť v tom Vám to "pomôže". To aká sila Vám vtedy "pomáha" je na dlhšiu debatu. Verte mi. Z vlastných skúseností Vám hovorím 100x sa Vám to vráti v zlom. Nerobte to
@tomas21111 pletieš tu mágiu z tým ako funguje naše telo každá bunka vedie elektrinu sme biologické batérie ak je telo v Alkalickom stave niet žiadnej choroby a to priznáva ak klasická medicína a sú rôzne vedecké štúdie výskumy čiže dôležité je si udržiavať dobre pH toto ste preberali aj v škole kyslé prostredie a zasadité od 1 po 6 je kyslé prostredie 7 je neutrál čiže ako destilovana voda ale ani toto nie je dobré pretože to okráda minerály a vstrebateľnosť najlepšie je 7,4 až po 12 Ph sme 70 až 80% voda takže logicky naša strava by mala byť vodová nie každý liečiteľ pracuje z mágiou a zlou energiou
@tomas21111 pletieš tu mágiu z tým ako funguje naše telo každá bunka vedie elektrinu sme biologické batérie ak je telo v Alkalickom stave niet žiadnej choroby a to priznáva ak klasická medicína a sú rôzne vedecké štúdie výskumy čiže dôležité je si udržiavať dobre pH toto ste preberali aj v škole kyslé prostredie a zasadité od 1 po 6 je kyslé prostredie 7 je neutrál čiže ako destilovana voda ale ani toto nie je dobré pretože to okráda minerály a vstrebateľnosť najlepšie je 7,4 až po 12 Ph sme 70 až 80% voda takže logicky naša strava by mala byť vodová nie každý liečiteľ pracuje z mágiou a zlou energiou
@frederiiik to čo píšete je všetko v poriadku, aj s tým ph atď. Udržiavajte si to stravou , oddychom. Energia je ozaj súčasťou dokonca našej ochrany. Existujú viaceré úrovne ochrany, všetko je to spojené s vyžarovním. Liečiteľstvo je udica, ktorú keď príjmeme, preprogramuje Vás to postupne na prijímanie a vypína Vám ochranu. Ak sa Vám "vypne" ochrana ste v ... neopakujte cudzie chyby. Záchranná brzda je na spánkoch, pokiaľ vyžarujete je to ok, akonáhle prejdete na prijímanie, je zle. Energia je to nik nepopiera, ale ak Vám to liečiteľ pošle, energia sama neprejde, má svojho "prenášača". Potom si bude chcieť vziať energiu späť, ak bude ochrana narušená. Tá energia je almužna na nalákanie. Nepíšem to len tak, vlastné skúsenosti sú najcennejšie. Neopakujte moje chyby.
@frederiiik ešte jedna vec dobrá a zlá mágia alebo energia neexistuje. Je len jedna mágia ide o to či je použitá s naším súhlasom alebo nie. A tiež žiadna energia k Vám nepríde nezištne

ake zdravotne problemy mas na mysli?ak zenske radim pani kopacovu z vrboveho.mam aj kontakt