Kŕčové žily a krém Varyforte - skúsenosti?

katarinas1986
9. dec 2018

Dobry den, mate s kusenosti s kremom Varyforte na krcove zily? Na FB pod clankom ma zaujali komentare ako je uzasny, ze vsetko zmizlo na 4-5dni. No neviem ci to boli realne komenty. Tak som hladala recenzie a diskuzie a nic som nenasla. Dakujem pekne za skusenosti a rady.

simatko2
9. dec 2018

S týmto krémom skúsenosti nemám, ale na kŕčové žily viem odporučiť krém Vengel, ktorý ulavuje pri kŕčových žilách, pri unavených ťažkých nohách, dokonca sa môže natierať aj cez pančušky, tenšie..

katarinas1986
autor
10. dec 2018

@simatko2 toto ma byť nejaky krem pri ktorom uplne zmiznu prave, zda sa to az nemozne

simatko2
10. dec 2018

@katarinas1986 podľa mňa, žiaden krém ti kŕčové žily úplne neodstráni, to mi aj lekár povedal, maximálne ti zmierni bolesť a keď nemáš tie žily az také hrozné, napr ako ja len také jemne žilky tak sa vedia stratiť, zmierni bolesti nôh, pocit takých unavených ťažkých nôh. Ja nikdy ľudí nezavadzam, poviem iba to co je pravda, čím ozaj môžem pomôcť.. Ja používam veľa produktov z tejto firmy ako je aj vengel krém, Just.. Ci už na kašeľ, bolesti krku, šije, kĺbov, krížov..

katarinas1986
autor
11. dec 2018

@simatko2 no mam popraskane v zadu na nohach, pribudli mi vela po synovi. Vyzera to ako by som mala velke modriny u seba. Niekedy to dost boli, ta bolest je az taka páliva... tiez sa mi zds totalna hlúposť aby ich krem az odstranil..

simatko2
11. dec 2018

@katarinas1986 ak by si chcela môžeš vyskúšať ten vengel, mam ho doma, je to lacnejšie ako to waryforte, mne pomáha aj pri nohách unavených po celom dni, a kamarátky ho chváli na tie tenké popraskané žilky, že sa zmierňujú..

detki
5. aug 2019

Baby skúšali ste Varyforte?

vivien1010
Odpoveď bola odstránená
Zobraz