icon

Kvantová medicína a nes kvapky. Máte skúsenosti?

l.lara
1. dec 2010

ahojte. nikde na internete som nenasla info o ambulancii dr. pinterovej, ktora sa venuje alternativnej medicine, tak som sa chcela spytat, ci s touto liecbou mate nejake skusenosti. ja som tam bola na vysetreni, objednala som si tie kvapky za kopec prachov a teraz mi jeden uznavany lekar povedal, ze prave tieto kvapky posobia na nervovu sustavu a ze velmi dlho zostavaju v tele. telo sa ich nevie zbavit. a my sme to davali aj nasej malej dcere, tak som z toho na nervy.. 😠 ☹

l.lara
autor
2. dec 2010

nikto nemate skusenosti s touto alternativnou medicinou?....

aktak1981
14. apr 2012

Ahoj, tak ako? Ozval sa ti niekto? Lebo aj ja som bola min.týždeň u tejto pani a tiež nám, teda malej 5 roč,dcére naordinovala tieto kvapky. Teraz neviem čo mám robiť, či jejto mám dávať, alebo nie. Prosím ozvi sa mi.

l.lara
autor
7. aug 2012

@aktak1981 ahoj, neoznacila si ma, tak som nasla tvoj prispevok az teraz. ako ste dopadli? pomohli kvapky?

reisi
Autor odpoveď zmazal
l.lara
autor
13. aug 2012

@reisi ahoooj 🙂 a si spokojna?

slunce3
20. okt 2015

@l.lara ahoj akurat mam kvantovu terapiu na dialku na stitnu zlazu, bez kvapiek, robi mi to kamaratkina mam prvy den. Ze kym pojdem k endokrinologicke, nakolko ju poznam viem co dokaze. Ci uz je tonorigos alebo olacebo,zjavne to funguje, tak uvidim co to urobi u mna. Nemam co stratit a zas je mile, ze na mna niekto mysli z dialky. 😄

l.lara
autor
28. okt 2015

@slunce3 drzim palce a daj vediet 🙂

slunce3
28. okt 2015

@l.lara vdaka, dam. Sama som zvedava, aj ked treba to asi dlhsie aby ti malo nejaky vysledok,k endo sa dostanem nakskor o mesiac ak bude mat volno,tak uvidime na testoch ci sa to pohne, ved nemam cos tratit. 😄

slunce3
28. okt 2015

@l.lara inac co si pisala o tych kvapkach, tak aj salvia je taka. Keby si pila denne 2 pohare caju zo salvie dlhodobo tak ta asi slahne, ta napada nervovu sustavu,(pije sa aj ked si na nervy)ano je super ako liek ale vie aj zabit, vyvolat potrat, a spustit kramy aj o tyzden skor.
Vylieci hnisave rany, zapalene dasna,hrdlo...
Je super,len s nou treba vediet narabat,
Nalr. Ja ju pijem keď som nedockava na kramy, alebo ich potrebujem skor lebo idem napr. K moru... Tam sa to da regulovat, vo vseobecnosti sa ale neodporuca pit dlhodobo alebo brat vnutorne. Idealne je max. 1 t. Ale bez nasledkou aj 2-4t. Ale max. Tie 2 salky denne.
Sranda nie?

l.lara
autor
28. okt 2015

@slunce3 ziadne bylinky sa nesmu pit dlhodobo 🙂