LR produkty
Ahojte,
Používate LR produkty? Tekuté kolostrum, hriby rieša...
Cez kamošku som objednala produkty za 550 e na 3 mesiace. Všetko na rekonvalescenciu po ťažkom zápale pľúc mojej maminky, kovidovom, ona o.i má choré pľúca...
LR dáva svojej dcére kt, asi býva častejšie chorá jej pomáhajú.
Pre mami urobím všetko. Myslela som na infuzie vit c.
Robím blbosť či?
Akože suma je to riadne veľká, ja zarábam dobre...o to mi nejde. Ale taký chudobní ludia? Čo si oni môžu dovoliť?
Poraďte mi, ďakujem. To uz je po 35% zľave.
@lucyluska LR 🙈 Ak potrebujes, tak zavolal k obvodnej nech pichne mame vitamin C. Stoj to 20e? To C.cko treba pichnut 3x v intervaloch - povie ti sestricka. Praktici to pichaju ako na pase. Za 550e by bolo lepsie ist do Smokovca na par dni koli vzduchu. Nemozes vybavit cez poistovnu liecebny pobyt?
Mne LR výrobky nepomohli.. neosvedčili sa mi

@lucyluska však vyskúšajte a uvidíte🤷. Za mňa jedna z mnohých placebo blbostí postavená na mlm. Lr nepomohlo ani synovi s atopickým ekzémom, ani tento rok všetkým deťom nepomohlo zázračné kolostrum proti chorobám. Moja svokra mám to vždy kúpi ako neviemaký zázrak no a zázrak sa nedeje, decká si veselo soplia aj naďalej. Ak máš však rada alternatívnu medicínu (resp.mamka), je dosť vysoká šanca, že sa po užívaní bude cítiť lepšie. Držím palce.