icon

Ľudoví liečitelia

delopiero
2. okt 2018

Zdraviim,

Mal by niekto odporucanie na naozaj dobreho ludoveho liecitela (neo-ebavaca)?..Rad by som skusli ale zistit ze ti ludia neklamu je niekedy najvacsi problem..Vygooglil som hned Juraja z Bratislavy ale po dnesnom telefonate, kde mi za 3min 6x spomenul ze 50E je nic za jeho sluzby, ma to celkom preslo🙂..Dakujeem

nikasmile
21. mar 2022

@zvieratko31 napíšem ti IP

vyvrtka
21. mar 2022

@razdvatri556 neviem kolko to bolo dokopy, viem ze manzel tej zeny tam posielal aj sumu navyse tam sa posielala energia skoro kazdy den, v tak zlom stave bola

razdvatri556
22. mar 2022

@vyvrtka dakujem za odpoved. Ja len že od nás pytala za krátký telefonát 50 eur a nič nepomohla tak sme to vzdali. Videlo sa mi to vela. Platit by sa malo az keď clovek vidí výsledky.

magnumkompozitum
6. máj 2022

volaj v nedeľu 0905325352 od 8,00 . Inak sú termíny obsadené.

razdvatri556
7. máj 2022

@magnumkompozitum kde mám volat? Ked ide o Gloriu tak su to zbytocne vyhodene peniaze.asi tak.

vyvrtka
7. máj 2022

@razdvatri556 To je hlupost, vola jej veľa ludí a nikdy nepýta peniaze za krátky telefonát, bud k nej pride clovek osobne, kde je niekedy aj 3 hodiny, alebo posiela na dialku dve energie vyse hodiny, sedenie u nej stoji 60 €, sedenie nie kratky telefonát, je pravda ze jedna s ludmi na rovinu, je energicka a priama, Sú ludia co cakajú hned zázrak, nemaju pevnu volu, zle stravovacie navyky, nepocúvaju jej rady, vsetko chcu hned, ale to tak nechodí u ziadneho liecitela, ja som mala nenormalne krce v bruchu, nemohla som sa poriadn hýbat, prilozila mi ruky, bolesti ustúpili ale sama mi povedala ked budes jest sladkosti zle dopadnes. Ale 50 € za kratky telefonát to je sprostost , to uz smrdi ze nepohodol som sa lebo bola na mna mozno raznejsia tak jej idem robit tu zle.... Gloriu poznam osobne, a zdravie riesim uz len s nou, lekari predpisu len chcemicke lieky a to je na prd, tento koment som jej poslala a smeje sa na nom

razdvatri556
8. máj 2022

@vyvrtka drahá, my máme z ňou takú skúsenost a nikdy viac. A není to iba moj názor. Tymto moja komunikácia s vami skončila. Krásný deň.

silvika2011
8. máj 2022

@razdvatri556 prepacte, ale tak tento pribeh mi vobec nesedi na Gloriu Jarku. Nam uz pomohla tolkokrat, ze som jej zaviazana aj ako clovek. Poznam ju od roku 2018, a az doteraz sme spolu v konakte, ak potrebujem riesit nejaky problem. Gloriu velmi odporucam a nedam na nu dopustit. Myslim, ze ste sa mozno len zle pochopili v komunikacii. Pekny vecer prajem.

magnumkompozitum
8. máj 2022

@razdvatri556 nie, nejde o Glóriu. Ak chceš poradiť, volaj v stredu od 8,00

vyvrtka
22. júl 2022

Dobra liecitelka je Gloria Jarka, navyse sa aj vzdelava, ma certifikaty z byliniek, čarodejnictva, Naposledy mi pomohla pri bolesti brucha , prilozila ruky, a krce postupne odisli . Problemy vidi vo flakoch. Kontakt na nu je 0902 853 549

magnumkompozitum
22. júl 2022

vyvrtka, akosi často máš kŕče v bruchu

sasulka228
27. júl 2022

Veľmi dobrá liečiteľka je Gloria Jarka. Mne pomohla s črevnými aj s neurologickými problémami. Kontakt:0902853549

magnumkompozitum
28. júl 2022

kontakt 0905325352

magnumkompozitum
28. júl 2022

presný kontakt 0905325352

magnumkompozitum
28. júl 2022

@delopiero rada zadarmo 0908325352

magnumkompozitum
28. júl 2022

sorry,oprava 0905325352

vyvrtka
29. júl 2022

@magnumkompozitum nam , roblem s cystami, ktoré ked su aktívne a rastú tak to tlačí na nervový systém. Lekari na ludi kaslu, tvaria sa ze pracuju, Jarku poznam roky, a viem ze vie ludom pomoct. Je pravda ze jedna s ludmi priamo , viem ze davala ludi dokopy od iných liecitelov, ktorí im natarali hluposti, a nepomohli skor poskodili. Ja k inym liecitelom nechodim, lebo take saskovanie rukami a rozpravanie o mrtvych dusiach , ktoré su napojene a oni ich vyzenu to je strata casu. Takych tu je dost

magnumkompozitum
30. júl 2022

čo nespíš?

vyvrtka
30. júl 2022

@magnumkompozitum spím, len neskoro

magnumkompozitum
31. júl 2022

spánok je najlepší lekár

magnumkompozitum
31. júl 2022

@razdvatri556 ja radím zadarmo

magnumkompozitum
31. júl 2022

ja radím zadarmo

magnumkompozitum
18. aug 2022
sasulka228
28. aug 2022

Gloria Jarka je fakt dobrá voľba. Tí čopíšu,že s ňou majú zlé skúsenosti tak nechapem . Ja o jej služby žiadam neustále. Vždy mi vie poradit a pomôcť. Je veľmi sčítaná a na všetko má odpoveď. ja doktorom už vôbec neverím, napchajú Vás liekmi a to je celé. Gloria sa fakt snaží pomôcť a aj pomôže.

gigie24
Autor odpoveď zmazal
majkalabka
17. sep 2022

@delopiero prosim Vas,teraz citam Vas prispevok U akeho liecitela z Levic ste boli?Ja som z LV a zvazujem tuto moznost.Dakujen

enya00
Autor odpoveď zmazal
magnumkompozitum
19. okt 2022

crrrrrrrrrrrrrrrrrrr