icon

Ľudový liečiteľ - alternatívna medicína

18. sep 2021

Ahojte, máte skúsenosti s nejakým ľudovým liečiteľom ktorý vám naozaj pomohol?

Strana
z2
danka123
27. apr 2023

@karush ahoj mam problem s krcnou chrbticou,poradite mi prosim kto Vam s tým pomohol? Ďakujem moc.

angelinja
11. sep 2023

poznate liecitela urminsky zo serede,?

danka123
11. sep 2023

@angelinja ano,nikdy viac

angelinja
13. sep 2023

@danka123 prosim aj spravu...uz neviem mam ist..a tohto som zrazu nasla na fb

danka123
13. sep 2023

Ahoj, mne osobne nepomohol,pomasiroval pistolou, zobral za rozbor krvi a mocu a stolice kopu peňazí a o vysledky som sa musela prosit.Doporucil jogu a drahý pripravok z kurkumi a cecka. Mozno Vam pomôže. Ale mne už potom nezdvihol ani telefon. Nechápem tie mnozstva poz.ohlasov.

danka123
13. sep 2023

@danka123
@angelinja skuste p.Stefana Horvátha

kvetinka75
13. sep 2023

autorka a čo sa čuduješ? Kopa anonymných príspevkov každý deň a niektoré dokola tie isté.

angelinja
13. sep 2023

@danka123 dakujem ale iba jeden sa mi ukazal urolog z kosic ?

danka123
13. sep 2023

@angelinja nie nie,to je pan prirodna liecba, alebo pani Hajnalka cinska medicina. Vyzna sa.Skuste pozrieť videa od nej, da sa aj zavolať a dohodnut sa na konzultacii. Drzim Vam palce.

angelinja
13. sep 2023

@danka123 nemate najaky kontakt na toho pana?v gugli mi nic nenaslo ziadneho horvátha štefana prírodna liecba

tomas21111
5. jan 2024

Vyhýbajte sa prosím ľudovým liečiteľom, sú to zlé "dary", ktoré dostanete. Aj keď Vám to v niečom pomôže prechodne. Vezme si to mnonásobne viac. Ale to je na dlhú debatu, lebo to je len špička ľadovca. Z vlastných skúsenosti Vám hovorím nerobte to.

ibatanecnica
5. jan 2024

nájdi si dobrého fyzioterapeutia a cviky na problémové partie - príp. on ti bude vedieť povedať. Napísala by som aj IP ale ako anonymovi to nejde

Strana
z2