icon

Máte skúsenosti s liečbou pomocou koloidného striebra?

bosssorka
7. jan 2010

Ahoj,

chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s liecbou prostrednictvom koloidneho striebra. Dakujem pekne

olivia77
5. mar 2016

Ja som brala NAC na tie zapaly spolu s Citricidalom...

supocka
5. mar 2016

@olivia77 tiez mam sj citricidal,len mu to davam,ako roztok do nosteka.pochybujem,ze by mi to vypil a ma sa to pit po glgoch,cely den v malych mnozstvach,to by nepil.a ako dlho si to vsetko pila? Ja mam problemy s mandlami,odporucaju mi ich vybrat,mozno by mi citricidal pomohol

nemethbea
5. mar 2016

NAC alebo serapeptáza na zápaly?

monasi
11. mar 2016

@olivia77 Inhalacia je najlepsi a naucinnejsi sposob, ako dostat do tela KS. Dokonca na priamo je aj odhlienovac, netreba ani NAC.

monasi
11. mar 2016

@nemethbea NAC je odhlienovac, odpuzdrovac, tak isto ako serraptaza, a vsak ta je aj cistiaci enzym a ano je aj na zapaly, ak sa verie v doststocnej davke.

monasi
11. mar 2016

@supocka urcite zacni s inhalaciou Ks a nie pitim, rychlejsie sa zregeneruju horne a dolne dychacie cesty - pozor inhalacia iba nebulizerom, cize aerosol a ziadne riedenie, denne 4-5x 5-ml nalej do nadobky vopred poriadne do sucha vycistenej bez zbytkov lieciv, KS sa nesmie riedit. Vitamin C je dobra vec, urcite odporucam 100mg na 1kg zivej vahy, ak je dieta zdrave, ak je chore, tak az 400mg na 1kg zivej vahy, uzivat pocas celeho dna. Nasadit D3 urcite leto, zima, az 20% deti si nevie vytvorit D3 zo slnka!!! A nase ockovania obsahuju latku, ktora brani telu si tvorit D3, co boli posledne studie v US. A vsak zaklad je strava, nasadit cistenie criev - je evidentne slaba absorbcia v tenkom creve, ked sa precistia creva, nebude tak casto ani bronchitida. Sama mam diagnozu chornicka bronchitida a uz 10 rokov po nasadeni rias som nebola chora.

supocka
11. mar 2016

@monasi Dakujem za radu 🙂 Koloidne striebro mi doslo ,inhaluje ho raz denne na striedacku s vincentkou.Nemoze mu ublizit dlhodobe inhalovanie striebra,moze ho inhalovat aj 3 mesiace bez prestavky? Vitamin C berie asi 2 g denne,nalacno tekute colostrum,NAC 2 krat denne,probiotika,vitamin D 5000 iu kazdy druhy den,selen,zinok,kaloba kvapky, dala som mu lieky proti parazitom,dnes ich dobral a dva krat do dna mu davam chlorellu 3 tablety.Neviem,co mu pomohlo a nechcem do zakriknut ,ale uz tyzden by som povedala,ze je v stabilozovanom stave ,v ktorom uz tri mesiace nebol.Stale bola 10 dni bronchitida,2 dni bolo dobre a zase stary kolobech,suchy kasel,kortikoidy a uz to slo ,6 brochitid za sebou.teraz je to dobre a verim,ze to takto aj ostane.myslim,ze velmi pomaha to inhalovanie,len skoda,ze som o nom nepocula skor,comu vsetkeho som mohla predist.Alergologicku mam v Smokovci a za dva roky inhalator ani nespomenula,hoci videla,ze stav sa mesiac po mesiaci zhorsuje,len spreje nam menila ☹ Vies,netusim,kde moze byt chyba,syn je od mala na zdravej strave,ma vela surovej zeleniny a ovocia(z nasej zahradky),robime si stavy,papka dusenu zeleninku na pare a vobec nie je ockovany a napriek tomu som mala pocit,ze mozem dat donho kilo zeleniny a ovocia,stale nastupili sopliky ,nadcha a uz to nekontrolovane tieklo na priedusky a nevedela som to zastavit.Alergiu mu nezistili ziadnu.Tiez ma napadlo,ci nie je problem v crevach,ze neabsorbuju vitaminy tak ako by mali.inak si to neviem vysvetlit.

olivia77
11. mar 2016

@supocka, urcite tie vitaminy, co mu davas robia svoje a pomahaju... a ak by mal fakt problem v traveni, to sa da napravit branim enzymov, napr. pancreatin plus brat vela vlakniny (psyllium, inulin atd) a hlavne dodat do criev a rozmnozit v nich kvalitne probiotika... a ak sa dobre nevstrebavaju mineraly a ziviny z potravy, je treba dodat telu vitamin D-3... ten je na mnoho funkcii v tele...

olivia77
11. mar 2016

@supocka, citricidal by mohol byt na mandle ucinny, zalezi ake bakterie su v mandlach usadene, pretoze citricidal je ucinny na kopec bakterii rezistentnych na klasicke antibiotika... da sa na nete najst tabulka, na ktore bakterie zabera... ja som ho pila podla potreby, denna davka je 34 kvapiek na liter vody, pit po glgoch, rozdelit to na cely den... napr si mozes dat 4dnovu alebo 5dnovu kuru...

supocka
12. mar 2016

@olivia77 Do jogurtu som mu zacala davat psyllium a na to mu davat kvalitne probiotika 2 krat denne jednu kaspulu.Len neviem,ako dlho treba probiotika davat.Staci dva tyzdne a potom davku znizit? vitamin D 5000 davam kazdy druhy den

supocka
12. mar 2016

@olivia77 riedeny citricidal v litri vody pijem asi treti den a prestalo ma trosku boliet hrdlo,do toho inhalujem so synom koloidne striebro,hadam mi to pomoze,zatial to ma pozitivne ucinky.skusim to praktizovat aspon mesiac a uvidim.Do toho beriem vitamin C vo vysokych davkach

olivia77
12. mar 2016

@supocka, probiotika sa mozu brat neprestajne, niekto ich berie aj rok, uskodit nemozu, len pomoct, udrziavaju dobru mikrofloru v crevach a tym padom je clovek odolny voci chorobam... pi citricidal este par dni alebo dokym ta bolest uplne neprejde... a aky vitamin C mu davas? lebo kyselina askorobova sa v tele zdrzi len cca polhodinu az hodinu, ale napr Ester C vitamin, az 5x tolko...

supocka
12. mar 2016

@olivia77 davam mu C ester v kapsuliach,uz sa ich konecne naucil zapijat,lebo doteraz som ich musela stale do niecoho maskovat.len vravim,ze to c cko bral uz dlhsie ,ale bez ucinku.az teraz sa to upravilo,ked som zacala davat vsetky tie vitaminy a probiotika. a keby som brala citricidal dlhodobo,moze mi to nejako uskodit ? lebo ja mam v hrdle na mandliach taky biely povlak ,capy a tych by som sa potrebovala zbavit

olivia77
12. mar 2016

@supocka, myslim ze uskodit nemoze, ale potom tiez treba brat probiotika, aby si ich v crevach rozmnozila a usadili sa tam tie prospesne bakterie... biely povlak moze byt aj premnozena candida, aj ine bakterie...

monasi
12. mar 2016

@supocka co sa tyka brania probiotik, opat sa budem opakovat, ak nebudu ciste creva, su to vyhodene peniaze.... Chlorela je ucinna pri davke 5-6gr denne, treba rozdelit do dvoch davok, je vysoko probioticka, cize aj ta urobi vhodne prostredie na lahsie mnozenie lactobacilov v crevach. Cize zbytocne netreba davat denno denne probiotika. Co sa tyka davkovania, moje deti jedia denne - konkretne z GW chlorely aj 25 ks v dvoch davkach, idealne dat davku rano na lacno, zapit vela vody a potom na noc, kedy sa spomaluje travenie a je tam priestor na lepsie strebavanie, detto probiotika davaj na noc, dlhsie sa budu spracovavat v tele, kedze dieta ma kratke crievka. Inhalovanie striebra je uplne v pohode aj 5x denne (ak je dieta chore, potom postupne vysadzovat - znizit davky na den a inhalovat este aspon 1 davku denne po dobu cca 5 dni, ak je dieta zdrave, aby sa choroba nevratila), je o tom velmi vela studii, ze je to najcistejsia forma, a vobec by som vincentku nedavala inhalovat, ak tam je striebro. Striebro neuskodi, prave naopak, ak je kvalitne, viaze na seba tazke kovy, vyborne odhlienuje, nici bakterie, virusy a jednobunkove parazity. Na dvojbunkovce je uz napr. clarkia, oresak americky a ine tinktury...... v kazdom pripade, pozor s vitaminmi, tym sa to imunita nespravi... treba vyhodit vsetky mliecne vyrobky, maso obmedzit a ist do alkalickych potravin, a vsak este treba vycistit telo od tazkych kovov, potom sa zobudi aj imunita. Nie je to len o suplementovani - detsky organizmus je velmi citlivy a tlacit do dietata vsetko je uplne zbytocne, ak su v tele tazke kovy, toxiny a zanesene filtre ako hrube, tenke crevo, pecen.

wilagrande
17. mar 2016

Ja som sa kedysi davno dopocula o KS este to nevyrabali doma bezne a v lekarni ak aj niekde predavali tak flasticka velka ako calciovy sirup a ta stala 1500sk lebo dovoz amerika...no a ja som mala helikobaktera a nic nezaberalo sama vyrazka na brade bolesti zaludka a uz ma to nebavilo aj deti stale chore angina 2-3krat do mesiaca a tak ked som bola u mojej obv.dr.a dlho som otalala ale nakoniec som na nu vyvalila ze co si mysli o KS ona na mna oci ako puk vyvalila ze odkial o tom viem ze je to utajeny liek z NASA ze o tom nemozem len tak rozpravat a spustila pravdu...ze oni maju zakazane o tom hovorit kvoli farm.primyslu pretoze je to najleps.antibiotikum a tak ma poslala za jednou magistrou ze jej mam povedat ze ma ona posiela a ze mi vyrobi KS pol litra 8 eur cena je rovnaka uz roky rokuce a tak sme to zacali brat cela rodina a super chory sme neboli ako sme to uzivali helikobakter fuc vyrazky do 3dni ani jedna tak co viac dodat 🙂 kludne davajte zarabat lekarom a lekarnikom 🙂 pa

kristiju
24. mar 2016

@wilagrande ahoj! Mam doma ks a neviem davkovanie pre 44kg dieta.nevedela by si mi poradit? A ako dlho ho uzivat? Myslim pit? Dskujem

olivia77
24. mar 2016

@kristiju, neviem aku mas koncentraciu KS, ale ked das cajovu lyzicku (ale pozor, iba plastovu), rano a vecer, je to v poriadku. A treba ale bud 3hod pred nim alebo po davat aj probiotika. Moze sa uzivat 14dni v kuse, ako taka cistiaca kura.

nemethbea
24. mar 2016

wilagrande prosim ťa aké silné koloidné koĺko ppm a ako si užívala na helikobactera? Vybrala som atb a nič.. mám doma 30 ppm koĺkokrát a akú koncentráciu, prosim, prosim...

olivia77
24. mar 2016

kopirujem text od RNG zo stranky rng.nazory.eu, pan, co sa vyzna v oblasti mediciny, hlavne ako ale na choroby a zdravotne problemy alternativou, nie chemiou:

Na helicobacter pilori, ktory nici zaludok a moze viest az k rakovinam zaludku sa typicky pouzivaju antibiotika, silne, ktore su v kombinaciach so zluceninami bizmutu velmi uspesne, az vyse 90 %. Problem je ale poskodenie crevnej flory.

Preto ine metody su znacne vyhodnejsie, ako pouzivanie zinkovych zlucenin, najma Pep Zin(zinc carnosine), co je specificky patentovany na vredy na zaludku a pankrease a tiez koloidna strieborna voda a roztok citricidalu, oboje velmi ucinne zabijaju H.p.

Uvadzaju sa aj rozne ine pomocne,ktore inhibuju H.p, ako vitamin C a rozne bioflavonoidy(ECG zo zeleneho a bieleho caju, curcumin, luteolin, quercitin) a vytazok zo sladovky hladkoplodej(glycerrhyza glabra=licorice, vytazok znamy ako DGL), ktory ako adaptogen zaroven pomaha hojeniu zaludka.

nemethbea
24. mar 2016

No mňa tak bolí žalúdok... vybrala som atb, masívne mám po nich candidu glabratu v črevách... už dnes ma skoro nechali v nemocnici... neviem čo bude... mám oregánový olej v kapsuliach, vraj je účinný na candidu.

olivia77
24. mar 2016

@nemethbea, necuduj sa tomu, ved po tolkych atb neostali tie dobre bakterie v crevach, mas tam premnozenu candidu a ta robi velku sarapatu... na tu ti pomoze citricidal, oreganovy olej s 55%tnym obsahom carvacrolu a velke davky probiotik, tie by som brala celorocne, kedze tvoje telo to bezpodmienecne potrebuje, dat sa dokopy... citricidal originalny kupis tu, ten co ma bielu tubu: www.hoogle.sk, najdes tam aj kvalitne oreganove kapsule, tie sa ti dostanu do criev, nemusis mat tu stiplavu chut v ustach... este si kup kvalitny vitamin C, ester C konkretne, tiez ber dlhodobo...

wilagrande
25. mar 2016

@nemethbea uz som tu neviem aka koncentracia nepytala som sa magistri ak s nou budem opytam sa ake to dava vyrabat ona ...ja som uzivala dva krat denne 5mll odmerky asi dva mesiace a super atb..uz nikdy ak to nebude az moc nutne .... a

wilagrande
25. mar 2016

@kristiju kludne dva krat denne 5ml nic sa nemoze stat len pomoct moze 🙂

nemethbea
25. mar 2016

Mám oregánový olej od firmy NOW 55% karvakrol... stačí mi 2-krát denne na candidu?RNG píše 3-krát 2 kapsule... nezničí moc flóru probiotickú, aj keď beriem probiotiká?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
olivia77
25. mar 2016

@nemethbea, na candidu treba davku 3x2 kapsule a s jedlom, nie nalacno. Neznici ti crevnu floru, ked budes probiotika, ktore aj tak po tolkych atb velmi potrebujes...

olivia77
25. mar 2016

brat tam malo byt... urcite ber teraz aspon na zaciatku tu davku 3x2 kapsule, potom zniz na 3denne... inak premnozena candida sposobuje rozne neprijemnosti, od nafukovania, zaludocnych problemov, mykoz, psychicku nepohodu, zapach z ust a plno dalsieho...

nemethbea
26. mar 2016

Vďaka ti moja Olivia77 @beàta 74