Máte skúsenosti s liečbou pomocou koloidného striebra?
Ahoj,
chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s liecbou prostrednictvom koloidneho striebra. Dakujem pekne
@katka1981 jasné, záleží aj na tej imunite. Môj syn mal zelené sople vyše mesiaca a jedine striebro zabralo. Ale to máš tak, jednému pomôže hneď, inému možno vôbec. Tak isto ako pri liekoch.
@lubical, mne znama vravela co mi to striebro robi od zaciatku, ze musim si davat aj do oci. Ja som si dala raz, bolelo ma to, tak som sa na to vykaslala. Lenze pred dvomi tyzdnami mi zahnisalo oiko, tak kvapkam poctivo do oci aj nosa, Zatial sa mi pluzgiere nevratili, ale neviem ci by som ho nemala aj pit, lebo mam podla mna sople az v dutinach a tam mi nedojde to striebro, inhalator nemam. Mne ani St5afal nepomohol. Ved uvidim kedy sa svinak zas objavi, snad to zaberie.
@caterine takze ja mam to striebro od vyrobcu Majra s.r.o, Bratislava a koncentracia je 50ppm. Toto je vraj akurat.
@svetkaadamko no, ale to mas iba na potieranie vsak? Pretoze na vnutorne pouzitie je to vysoka koncentracia podla mna
@majrab nie, to mam aj na vnutorne pouzitie, takto mi to odporucili. Ale pozeram na to, co som davala synovi minuly rok a tam je len 20ppm. Tak som z toho jelen
@svetkaadamko tak som sa pytala svojho vyrobcu, kedze mam domace ks a on mi to vysvetlil, ze v nom su vlastnem väcsie castice ako v mojom ja mam 15 ppm. A musim poklopkat (klop,klop) ma hrdlo mi pomaha. Este si musim kupit kvapkadlo a kvapkat aj do nosa, aby bolo vsetko ok
@majrab a prosim ta, nevadi, ked uzivame to 50ppm?
@svetkaadamko ze on by to radsej vnutorne neopuzival, ale tak ty to pouzivas iba do nosa, ze? alebo ho aj pijes? zase, ked vam ho odporucili malo by to byt ok
@svetkaadamko ja ajmoja rodina sme uzivali 50ppm a sme tu 🙂 a pouzivam ho stale
@svetkaadamko jasne,ze ona ti poradi ovela lepsie ako ja ,cize ako to pomaha tak je to urcite vporiadku
@svetkaadamko a kolko denne si davate?
@svetkaadamko striebro je pomerne silny odhlienovac, cize aj je kvalitne tak pekne vie inhalatorom vycistit horne a dolne dychacie cesty.
@lubical 50ppm je silna koncentracia, pytajte doklad o vytestovani, pravdepodobne budu velke nano castice a to je zbytocne do seba davat, bohate na vnutorne uzivanie staci 20ppm, uz od 10ppm vyssie ak je velkost castic pod 5nm je porovnatelne ucinna ako 20ppm. Malokto vsak vie vyrobit striebro pod 5nm casticu.
@aristka Dolezite je, ze vsetky testy sa robia mimo EU, nakolko v EU by to ciastocne zasiahlo trzby farma biznisu. V US sa tym zaoberaju 10tky rokov, staci si vyhladat beckov protokol, vyrobil generator a zaroven robil dlhorocne vyskumy s roznymi biochemikmi. Cize sprav je dostatok o tom, ze je ucinne a zaroven sa aj vylucuje bez zbytku. Taktiez je vyborne na virusy, velkost virusu je od 50-150nm kde castica ks sa hybe od 1-5nm (samozrejme aj viac, ale je menej ucinne pri vacsich casticiach). Takze opat ak pozname princip eliminovania patogenov koloidnym striebrom, tak je jasne, ze nici virus v tom zmysle, ze ho obali a zadusi, virus sa nedokaze dalej replikovat. Nedavno mal vyjst clanok v casopise Dieta jednym nemenovanym uznavanym biochemikom, po zaslani otazok redakcii, na ktore mal dat odpoved, clanok nakoniec odmietol publikovat. To hovori za vsetko.....
@monasi presne na takomto principe funguje cele nase zdravotnictvo, lekari dostavaju odmeny za to ake lieky predpisuju a tak je jasne, ze neporadia pacientom nieco ako koloidne striebro, lebo z toho nic nemaju. A tak isto samotni pacienti su nauceni,ze akonahle su chori,treba do seba pchat lieky a na toto by povedali,ze je to take drahe,ale kolko daju penazi za nieco co im len stiahne priznaky choroby,to uz nevidia. Zial. Moj manzel nebral lieky od kedy ho poznam (9 rokov), minule mal taku silnu chripku,ze len lezal v horuckach 40-tkach a uvaril si liter caju, do toho citron a rum a bol zdravy behom par dni. Ale odbocujem 🙂 chcem tym povedat, ze farma biznis v EU je veeeeeelky pan.
@svetkaadamko to je asi kolko? velka lyzicka? lebo mne tak kazal, ked som ho uzivala na chorobu, tak 2x denne rano a vecer lyzicu a ked preventivne tak 1x denne, ale malemu sa este bojim. Ma skoro 20mesiacov, tvoj ma kolko?
@lubical moj synator ma uz takmer 7 rokov 🙂 a striebro som mu prvy krat dala, ked mal tusim 4 roky. A ja mu to davam do tej nadobky co davaju k niektorym sirupcekom. Ale je to tak ako pises, ako velka lyzica.
Dobrý deň,mám problém s mandľami nechcem ich dať von beriem už 5 antibiotiká A mám vysoké zápalové hodnoty. Myslíte žeby mi pomohlo koloidne striebro?
@makakk urcite by som ho skusila. Inak ja nejak nechapem zmysel brat tolko antibiotik za sebou. Ak mi jedne nepomozu, tak na druhe ani nepozriem a skusam inu liecbu. Ale to len tak na okraj a vseobecne pisem. Tymi fajnovymy atb ste si teraz paradne dorypali imunitu, vasmu lekarovi je to jedno, to je zial jasne, ale vam by nemalo byt.
Inak baby kde kupujete to koloidne striebro? Chcela by som pre seba ale aj pre malicku 15mes. Ja mam stale prinosove dutiny zapalene .. je to uz chronicke ... a malicka ma stale sooliky , potom mi je z nich chora .. Citala som tu nejake clanky .. Tak ak je to i pre nas , by som to kupila. Dakujem za odpovede.
@leho29 maju to bud v lekarni alebo v bio obchode.
@svetkaadamko
@leho29
Striebro v lekarni je iontove, cize absolutne neucinne na vnutorne pouzitie. Co sa tyka davkovania, tak u deti ak je kvalitne 20ppm, tak u deti 2-3x 20-25ml denne. Idealne zo skla, ziadny plast a ziadny kov. Striebro musi byt jemne jantarove, tz su to castice koloidneho striebra. Hovori sa mu aj metalicke, to v lekarni nekupite. Lekarnove cire striebro je stabilne, lebo ma ionty, a tie tak nereaguju na radiovlny, mikrovlny, ale aj ucinok je mizerny.
@monasi môžem sa ťa opýtať, odkiaľ máš striebro ty? Ja som kupovala v lekárni a je pravda, že bolo v plastovej fľaši, ale nejak som si to neuvedomila, že to môže byť iné striebro. Nič na ňom nepísalo. Tak dobre vedieť. To druhé z bio obchodu mám v sklenenej tmavej fľaške.

@katka1981 možno by trebalo zvýšiť koncentráciu alebo výrobcu 🙂