Ahojte, má niekto skúsenosti s týmto vraj zázračným liečiteľom, ktorý lieči energiou a nejakými čajíkmi?
@corasone ahoj, odporučila mi ho dermatologička, vraj videla jeho prácu a onemela, napráva auru, lieči energiou, vraj sa človek hneď cíti ako vymenený, vyťahuje z tela negatívnu energiu rukami vraj mu až dlane očernejú keď jej je veľa, hneď ma upozornila že je drahý, ale nepovedala konkrétne, ja by som tam išla kôli malému, ale vraj za deti nepýta veľa, ale koľko to je netuším. Ani na nete neviem o ňom nič zistiť, ak chceš pošlem ti do IP meno a kontakt a mám aj presnú adresu možno ti to niečo povie alebo zistíš.
bianka234 prosim ta, aj mne posli.
My sme dnes boli prvýkrát, verím, že to bude dobréééé 😀
aj mne kontakt do ip prosím
Nie je registrovaný ako podnikateľ,lieči načierno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Síce "lieči",ale nie doživotne.Po čase som sa musel s problémom vrátiť.Ženy sú dôverčivejšie???????????????????Zázraky sa nekonajú.
kto to je?
Ahojte baby, ja som u neho tiez bola pred skoro dvoma rokmi, kvoli tomu ze sa nam s manzelom nedari splodit babatko, tak mm je okay a u mna zistil ze nemam auru, teda mam ale velmi vtiahnutu do seba, ze to moze byt problem, chcela som ist k nemu na vytahovanie aury, ale stalo by ma to na 5x po 30eur a to este si nebol isty, lebo ma bral ako zahranicne zarabajucu osobnku, kedze zijem v DE, tak som tam viackrat nesla...ale stale rozmyslam, ze tam este pojdem...hoci tie peniazky...ako keby mi tu v DE padali z neba...nie??? 😠 no uvidim, ak vam niektorej uz aj s tymto problemom pomohol, rada si precitam nieco pozitivne....uz to velmi potrebujem 🙂
Ahojte prosím zhánam na toho pána číslo alebo kontakt počula som od známeho že je super ale nemá číslo je to len cez ruku ale vraj boli velmi spokojný , tak by som to vyskúšala prosím ak ho máte pošlite mi ho na emailovú adresu klimosi@centrum.sk dakujem s pozdravom Simona
Zdrawín Vás,pošlite mi telefonné číslo na toho liečitela,díky moc
na mail:sedlackova.nika@gmail.com
Dobry den prajem mohli by ste mi zaslat kontakt na tohoto pana prosim vas 🙂 mail: oliverko.michalisko@gmail.com dakujem a ake mate skusenosti?
Mňa vyliečil z rakoviny. Má moju dôveru.
Jan Klbecka uz neni medzi nami bohuzial....
Túto správu som sa aj ja dozvedela dnes od známej, s ktorou sme ho navštevovali dosť často. Som z toho úplne šokovaná. Ak to nie je tajné, viete príčinu jeho úmrtia? Ďakujem.
osobne som poznala 15 rokov janka klbecku zivot mi 3 krat zachranil nikdy som ho nepocula povedat nie nemam cas vzdy bol ochotny laskavy s usmevom.tak zostane v srdci navzdy.
Kto mi povie čo sa stalo Jankovi Klbečkovi?
mne tiež pomohol a je mi to luto,že už nie je medzi nam,pohreb bude mať v sobotu o 13.00 v Brezovej pod Bradlom v dome smutku.
Velka skoda, dufam, ze prisiel na to co sa stane s tou energiou potom......nikdy nezabudnem....a dakujem za pomoc a rady.....
infarkt.......aj tak tomu neverim.....
ahoj, a co vsetko lieci ten clovek? nepocula som o nom a som z PN.