Môj pes neje, hnačkuje a grcá
Môj psík nič neje, len čo ho donutim spapat tak vygrca.
A k tomu má aj hnačku. Prosím vás poraďte mi lebo je naozaj slabá a k veterinarovi sa dá ísť len zajtra,a bojím sa že to už bude neskoro. 😭😥
Tak vás prosím poraďte.
To môže mať pokazený žalúdok na to neumrie. Nám sa to stáva často keďže máme takého žrúta že keď si ho nepostrážime tak niečo vonku zožerie a potom mu je zle. Nedávam mu vtedy nič jesť proste čisto diéta pokiaľ pije vodu tak je dobre. Používam čierne uhlie alebo odvar z ryže. Na hnačku kľudne aj smectu pre ľudí.
@jessica83 ja nemám mopsa ale bígla
Je dosť smutné že ľudia hovoria že mi do rúk nepatrí pes a že sa oň neviem postarať. Ona je pre mňa všetko ráno vstávam skoro aby som pred školou sa jej mohla venovať, vyvenčiť, dať napapať, napiť no proste všetko urobiť aby sa mala dobre, až potom čo to urobím môžem vyraziť do školy. Hneď ako prídem zo školy hodím tašku a utekám k nej. Zhoršil sa mi prospech v škole lebo sa teraz menej venujem učeniu ale nevadí mi to lebo mám ju. Denne s ňou strávim aj nejakých 7 hodím. Mám ju neskutočne rada a tu mi niekto bude písať že mi nepatrí do rúk... (každý to má inak ja radšej hladim psa a niekto zas mobil). Nikto nevidí že som kvôli tomu preplakala celý deň, len vidí to že mám chorého psa kvôli tomu že sa o neho nestaram a mám ho len preto lebo som si zmyslela zo dňa na deň že chcem psa... Ďakujem tým čo mi naozaj poradili, máte dobré srdce.
@natalia939 no a ako je teraz psovi?
@natalia939 nevsimaj si blbe poznamky, niektore zeny si potrebuju na koniku nieco dokazovat....moj brat ma tiez bigla a je to neskutocne pazravy pes. Zozerie asi vsetko..naposledy igelitovy sacok, predtym kus tkaneho koberca a tiez mala take priznaky ako tvoj pes...nechutenstvo, zvracanie, hnacky...myseli az na rentgen....ak sa ti da, chod s nou k veterinarovi, moze mat nieco nieco zaseknute v creve...vobec nemusi mat infekcnu chorobu...
@evka64 nášmu som tiež minule sáčok vyberala z krku boha ani za svet ho nechcel pustiť. Nechcem ani myslieť na to čo by sa stalo keby ho zožral. A konáre vonku žerie pravidelne to už ani neriešim. A mali sme aj látkové lano s ktorým sa pravidelne hrával až kým sme mu v hovienkach nenašli kúsky látky. Strašné s ním.
@natalia939 dufam, ze psikovi je uz lepsie.
ked nase psi hnackovali, dostavali ryzovy a mrkvovy odvar na pitie a ryzu s varenou mrkvou a trochou soli a primiesanymi drobnymi granulami na jedenie. A potom hlavne cistu vodu. A postupne, ako sa zase rozozrali, tak som do tej ryze pridavala maso, az sa vratili zas k beznej strave. Vzdy to zabralo.
Tie nase tiez kadeco vonku pozeru. Kedze su dva, ako jeden nieco najde, hned to zhlce, lebo druhy k nemu zvedavo bezi, tak sa boji, ze mu to chce vziat. Vacsinou im nic z toho nie je. Ale obcas sa im podari zhltat nueco, co ani silny psi zaludok nestravi.
Môjmu psíkovi som vždy dala trochu smecty a pomohlo mu to. Aj od grcania. No dva krát mal take že až injekcia od dr zabrala. Psíkovi nedávaj jesť blbosti dávaj mu len čisté granule max trosku dochutené konzervou ak nespapa čisté. My sme museli prejsť na gastrogranule a gastro konzervy od vtedy negrcka a nehnackuje. Iná strava mu spôsobovala kyselinu a grckal stále žltú miestami až penu.
A dúfam že psíkovi je už dnes lepšie.
Volala som včera s veterinarom je odcestovany takže neordinuje, ale poradil mi tú ryžu, mrkvu a kuracie mäso a aj iné veci a že ak sa to do 3 dní tak mám prísť až v štvrtok (lebo od vtedy začne ordinovat).
No psíkovi je už lepšie začala aspoň trochu papať a je živsia a už nemá ani teplotu.
Za všetky rady vám naozaj ďakujem. Na modrom koniku viem že na pár ľudí sa tu dá spoľahnúť. 😊😀
@natalia939 ahoj, tiež mame bigla a taketo stavy ma,ked nieco spapa zle. nas je vonkajsi psik v dome, takze on sa v zahrade naje kadecoho (konare, rastliny, raz dokonca mala suseda prehodila cez plot pre mojho syna plastelinu,tak aj tu..)a potom mu je tazko. Neboj nic, ak by sa to opakovalo, v najhorsich stavoch nedavat pevne papanie, len vodu a pripadne vyvar, brusko si oddýchne a na dalsi den môžeš skusit napr ryzu a uvarenu mrkvu. Surova je tazka. Drzim paste!
@natalia939 🙂 držím Vám prsty 👍🙂🐶
@natalia939 krásna je 🙂
@natalia939 nadherna 😍😍😍 Drzim palce, nech je rychlo v poriadku 🙂
@minnie55 ďakujem veľmi pekne.
@natalia939 dufam,ze uz je lepsie.
@natalia939 ved to nie je bigl
@evka64 je to bigl krizeny s jazvecikokom
@beky1813 ukludnite sa neni to vina jej ale asi rodicov

@kapurka270 bojí sa o psa! Je lepšie keď sa informujte ako keď ju nechá len tak bezcitne zdochnut! Očividne je to jej milačik keď sa o nu tak bojí. Každý má svoje priority, tak prosím nechajte ju tak 🙂