icon

Názory na pobyt v soľnej jaskyni

lenicka12
26. mar 2017

Ahojte, aký máte názor na pobyt v soľnej jaskyni? Koľko procedúr je treba? A boli ste niekto v soľnej jaskyni v Trenčíne? Ďakujem

andra77
26. mar 2017

@lenicka12 dobrý relax, ale nič viac...ako skonštatoval jeden pán za mnou... lepšie by urobil, keby si dal paradajku so soľou...😀p.s. bola som v inej soľnej jaskyni....ako tebou spomínaná...

catherinah
26. mar 2017

Uplne super bolo vo Wieliczke. Normalne prvy raz v zivote sa mi dychalo uzasne.

demi123
26. mar 2017

Ahoj my sme boli min. Leto v Tatrach a mali sme solnu jaskyňu priamo v hoteli vyuzivali sme ju každý deň+ pobyt vonku prve dva dni sme so synom ako astmatici vykasliavali hlieny a potom bolo super syn mal pokoj s kaslom 3 mesiace ale to aj v kombinacii s pobytom na horach ale my mame na noc pustenu v izbe taku vecicku neviem ako sa to presne vola ma to proste solny filter a jonizuje to vzduch spavame podla mna lepšie mame to uz cca 2 roky

alaguema
26. mar 2017

@lenicka12 taká, ktorá je skutočne z kvalitnej soli, funguje na imunitu, alergie, ekzémy. Osobná skúsenosť. Efekt aj po dvoch návštevách. Samozrejme, viac je lepšie.

alaguema
26. mar 2017

@andra77 pán za tebou? To som nepochopila...V akej si bola?

andra77
26. mar 2017

@alaguema bola to relaxačna soľná jaskyňa v kúpeľoch 45 minút.....s hudbou...a ked sme vychádzali za sebou tak ten pán hodil túto hlášku....

dorottka
26. mar 2017

Pre ludi, ktori maju problem s dychanim alebo dutinami, je to velmi osozne a ano, pomaha to - z vlastnej skusenosti. O ostatnych vyuzitiach neviem, ani nemozem posudit. Cize ze je to blbost alebo placebo, by som urcite netvrdila. A kolko procedur? Hm, uvidis podla seba, mne stacilo 2x na zlepsenie stavu.

jaja26
26. mar 2017

Mne povedala alergologicka,že to nemá žiaden efekt...Že ak nemáme kde peniaze dávať, nech chodíme 😉

dorottka
26. mar 2017

@jaja26 a mne zasa kamoska alergologicka povedala, ze mozno okrem psychiatrie neexistuje viac neexaktny medicinsky odbor ako alergologia 🙂 je to cisto o skusani, triafani, omyloch, ktore zakryvaju podstatu "nemam ani tucha, co vam je a ako vam naozaj pomoct a nevie to naisto ani cela medicina, ale nemozem vam to povedat, tak skusme nieco dalsie, hadam sa nieco pohne" 🙂 Asi preto existuje len minimum vyliecenych alergikov. Ta kamoska povedala, ze vacsine ludi to pride a odide (a naopak) casom samo a nikto netusi preco 🙂

lenicka12
autor
26. mar 2017

@alaguema tak neviem či táto je z kvalitnej soli,boli sme skúsiť,ale relax je to dobrý-hoci s mojou malou sa dá asi ťažko hovoriť o relaxe-zahrabávala mi nohy do soli-no bavila sa.
@jaja26 a neviem čo je a čo nie je o peniazoch,aj za lieky na alergie sa platí-môj názor. Otcovi zistili alergie na kde čo-už spával s vodou pri posteli čo nevedel dýchať,hlavne že platil za lieky na alergiu-po dlhých peripetiách sa konečne dostal k odborníkovi-ten mu hneď zistil polypy v dutinách a po operácií žiadne loeky na alergie nemusí brať vôbec.

lenicka12
autor
27. mar 2017

@catherinah tam som bola ako malá s rodičmi na výlete-perfektná jaskyňa veľmi sa mi tam páčilo-len na liečbu dýchacích ciest sa mi to nezdá z hladiska toho že je to od nás veľmi ďaleko a aby to pomohlo je treba asi viac návštev-každopádne máme v pláne ju navštíviť len tak ako výlet