icon

Neustále choré dieťa - liečiteľ

10. aug 2023

Neskúšali niekto nejakého liečiteľa pre deti? Moje dieťa má 5 rokov, od 3 r. chodí do škôlky a odvtedy je neustále choré. Skúšali sme snáď všetko - prírodné lieky, ATB, od alergie, drahé kolostra, no ozaj asi všetko poznáme. Neprejde mesiac, kedy by to dieťa nebolo choré...a čím je staršie, tým je to horšie, niekedy aj 2x za mesiac, minulý rok aspoň cez prázdniny sme vydržali v zdraví, teraz ani toľko. Rozmýšľam už, čo to bude zas v MŠ, preto mi napadla už aj táto zúfalá možnosť ☹️

zuzana9393
10. aug 2023

Možno by pomohlo vybrať mandle

autor
10. aug 2023

@zuzana9393 aj nad tým sme rozmýšľali, ale keď človek počúva, že niekomu to pomohol, inému nie, ba dokonca zhoršilo...tak ja už fakt neviem

aiana24
10. aug 2023

Ako sa citi v MS? Co moze vplyvat na jeho psychiku?
Doma vsetko ok? Ak zvazujete liecitela, skuste si precitat nieco o psychosomatike alebo etikoterapii,
Ucila som na sukr. ZS, chodili k nam deti co na statnej ZS mali rozne problemy zdravotne (kazdodenne bolesti bruska, pomocovanie, caste chripky...), u nas im bolo dobre a zahadne choroby zmizli.

biela_sova
10. aug 2023

Ahoj, zvazovali ste aj, ze by ostal doma? Mozno mu prostredie skolky neprospieva. Mnoho detom takto po psychickej stranke, uzkost z odlucenia od rodica. Pri takejto pocetnosti chorob by si mala narok na predlzeny rodicak.

3nikus30
10. aug 2023

Nám zaberá kombinácia zelených potravín+ doterra olejčeky + produkty od Andreja Medveďa a stravu dodržať hlavne. Ako sa stravujete?

deti95060810
10. aug 2023

homeopatika? minule tu jedna miminka dávala kontakt...odkiaľ si?

autor
10. aug 2023

@aiana24 poznám to, tiež som z oboru, ale s týmto problém vôbec nemal. S úsmevom od 1.dňa v MŠ

sono2
10. aug 2023

To máš veľa faktorov aj imunitu deti dedia.
Otužovat deti odmalička, byt, vonku, spoločnosť. Kúpanie sa, chodíte na vzduch často? Cez zimu. Ako sa obliekate? Atď Atď

autor
10. aug 2023

Imunitu ako rodičia máme ok, vonku spával aj v zime v kočíku odmalička, otuzujeme, vyvážená strava...
To mi nejde do hlavy, že deti ulice bez starostlivosti a vyváženej stravy sú celý rok zdravé a to naše vypiplane v kuse choré...

pribinak
10. aug 2023

Daj vybrať mandle.

Žiadny liečiteľ neexistuje

danielahamar
10. aug 2023

Ja som mala stredného chorého od 1 roka do 10 stále každý mesiac, dala som vybrať aj nosné mandle, chyba, nepomohlo. Teraz mám 2,5r. a odkedy chodí do jasiel znova prežívame doma to isté, už rok, mandle určite vybrať už nedám. Teraz už 2týždne sa drží, ale je doma, jasle sú zavreté. Za mna homeo, vyhodené peniaze a placebo, ale treba vyskúšať.

yanka8952
26. aug 2023

Z pohľadu energetickej psychológie môžem povedať iba toľko, že choroby u detí sa často prejavujú, ak sú v rodine nejaké ťažkosti - často nesúlad medzi rodičmi. Ale môže to ukazovať aj na fakt, že dieťa si nevedome radšej "vytvorí" chorobu, aby zostalo doma pri maminke, ako by malo ísť do škôlky/školy...

mamina7070
26. aug 2023

vybratie mandli to jedine pomohlo