Odporúčanie dôveryhodnej liečiteľky na energetické očisťovanie
Ahojte dievčatá, hľadám naozaj dôveryhodnú tradičnú liečiteľku-„babu“, ktorá v okolí Trnavy, Piešťan, Nové Mesto nad Váhom pomáha odklínať/energeticky očisťovať (svätená voda, modlitba, bylinky,...) ktorej nejde o peniaze ale naozaj tieto veci ovláda. Viem, že sa takéto osôbky existujú skôr "po tichu" (a väčšina v malých dedinách na východe) a dostať sa dá k nim iba cez odporúčanie. Le skúsim šťastie nakoľko nikoho takého ja nepoznám. Ak viete o niekom overenom, kto pomohol aj iným, prosím dajte vedieť. ✨
Ja ťa odkľajem. Cena 1000 eur.
@luccys už sa nepoondite z volieb...dennodenne riešite politiku...utekajte preč,keď je tu tak zle🤣
@anonym_176f6c preco by sme utekali, ty anonymny hrdina? Preco by sme nemohli ostat tu a ziadat aby tu bolo aspon lepsie, ked nie normalne? Z nasich penazi zije ta luza co nam podobni ako ty zvolili a teraz nam vladne, nase peniaze rozhadzuje kade tade, takze mame pravo chciet aby ti, co su z nasich penazi plateni robili poriadne a nase peniaze nepretrtkali kade tade.
@anonym_176f6c preco by sme utekali, ty anonymny hrdina? Preco by sme nemohli ostat tu a ziadat aby tu bolo aspon lepsie, ked nie normalne? Z nasich penazi zije ta luza co nam podobni ako ty zvolili a teraz nam vladne, nase peniaze rozhadzuje kade tade, takze mame pravo chciet aby ti, co su z nasich penazi plateni robili poriadne a nase peniaze nepretrtkali kade tade.
@viestta 👍👍👍
@viestta ty si tiež všade ako vegeta,hrdinka čo nemá inú robotu ako sedieť na koňovi🤣choď bliakať pred parlament,tu ťa nikto nepočuje🤣🤣🤣a mimochodom,môj hlas nedostal nikto,ale tvoj nudný život mohol byť dúhový,len ešte nevedia voliči čím by chceli byť tam dole🤪
@sallyliu zdravim z Vychodu. Ja som narodena v I.polovici 50tych rokov, zabudnuta v minulom storoci, mozno by som ti vedela pomoct. Ak ti nevadi, ze byvam v krajskom meste. Ale vplyv na vysledok to nema. Platba vopred na ucet. Pis ss. 👋🙏
@sallyliu choďte za kňazom, šarlatánky vás len oberú o peniaze.

@sallyliu Zacinam rozumiet vysledkom volieb...