icon

Odporúčate umelé soľné jaskyne pre zdravie?

11. apr 2025

Ahojte, odporucate solne jaskyne, ktore boli vytvorene? Je tam samozrejme prava sol, atd. Ale predsa.

3009
11. apr 2025

Nie. Najdi si tu bolo x diskusii k tomu, prečo to nie je vhodné.

lindusss2016
11. apr 2025

Ja mam zlu skusenost, zial. Boli sme len raz, ale velmi cudne sme potom ochoreli.

autor
11. apr 2025

@3009 aj ked je certifikovana?

autor
11. apr 2025

@lindusss2016 myslis, ze kvoli nej?

patka06
11. apr 2025

Neodporúča ani lekárka, ak niekomu "pomohla" je to čisté placebo

lindusss2016
11. apr 2025

Isteze... Isli sme tam rodina, po par minutach prisla dalsia rodina s dvoma chlapcami, ktori boli v akutnom stadiu nejakej choroby, lebo vychrchlavali tam neakurocne, ale ze vkuse. Jasne, aj nas ta sol drhla, trosku sme zo zaciatku kaslali, ale to bol skor suchy kasel a len prvych par minut, kym si na to twlo zvyklo, ale tito dvaja isli vkuse a neskutocne hnusny kasel. Ale tak hovorila som si, ze snad to ta sol vydezinfikuje. No prd makovy. Asi po troch dnoch nam zacali twploty, kazdy den poobede ale len trosku zvysena 37,2 - 37,3, ale k tomu neskutocna unava a slabost, ja som si kazdy den musela pospat, lebo som nevladala ani zit a toto ma drzalo skoro mesiac. Priatel a dcera mali podobne stavy, ale nie az tak dlho. Jediny syn, ktory s nami v tej jaskyni nebol, to nemal. Ale neboli sme v prirodnej jaskyni, len v tej miestnosti. Za mna nikdy viac, neviem, co to bolo za pliagu...

pl2y
11. apr 2025

Ja som chodila s kamoskou celu zimu raz do týždňa aj s našimi dcerkami a neboli chore a to kamaratkina dcerka nastúpila do januára aj do skolky..nevieme, či je to tým, ale zas chodíme do jaskyne, kde sme len sami a 10min medzi klientami tam pusta nejaké čistenie alebo čo

lindusss2016
11. apr 2025

@pl2y no inak sranda je, ze my nebyvame vobec chori, ale po tejto jaskyni som bola na skapanie

pl2y
11. apr 2025

@lindusss2016 môže byt..ja vôbec neviem, či to suvisi s tou jaskyňou alebo nie, len nám fakt deti neboli chore a to chodia na krúžky a kamaratkina už aj do skolky ..ale záleží asi aj aká jaskyňa..raz sme boli v NZ v takej kde hocikto mohol hocikedy prísť a tam sme sa s manzelom po 10 min zdvihli, že toto nie..tým, že v tejro druhej v Ba sme boli vždy sami a snažili sme sa aj vyhnut tým ľudom, čo boli pred nami, to bolo možno v niecom iné🤷‍♀️

lindusss2016
12. apr 2025

@pl2y no a my sme boli prave v tej NZ 🤷