Olej z čierneho kmínu

chryse
3. dec 2013

Ahojte. Mate niekto skusenosti s olejom z čierneho kmínu pri podpornej liecbe alergii a astmy u deti?? Pripadne na ine zdrav. tazkosti. Dakujem

akrim1311
3. dec 2013

moja sestra si ho vozí z Egypta,ale len na vonkajšie použitie-natiera sa s ním a používa vlastne ako kúru na suchú pleť.Vnútorne neviem.

adkasmolka
4. dec 2013

ahoj my sme uzivali olej kminovy vnutorne na vycistenie organizmu. No brali sme cca mesiac a v zivote sme tak neboli vyhadzani z tej detoxikacie tela. Avsak nam nerobil dobre, takze po mesiaci sme kuru museli ukoncit.

22janka22
31. jan 2014
andim
11. mar 2014

pre 22janka22 to je nieco ine.z cierneho korenia.to by bol iny sok.
ja mam osobne skusenosti s ciernym kminom.mam histaminov intoleranciu.takze reajem alergicky na vacssinu potravin .tento olej uzivam uz niecco cez pol roka a mozem sa normalne najest.aj dcere som ho chvilu davala ked nastupila do skolky,kvoli obavam z castych chorob.a ma alergie na potraviny.nemala ziadne choroby,ani lergicke prejavy az ked som ho vysadila,po dlhsom case.tak rozmyslam ze jej ho nasadim znova.
adkasmolka,ono to cistenie je niekedy dlhsie,ked e v tele dlhodobo co tam robi zlo.potraviny ,alebo parazity.vacsino pri vsetkom prirodnom nastupia akoby nepriaznive ucinky,ale to sa telo cisti.az po case je to dobre.
ja teda nedam dopustit.

hellussk
12. jún 2014

Olej z čierneho kmínu je prírodné antihelmitikum- vyháňa z tela parazity, detoxikuje. Že sa na tele vyhádžu vyrážky, je len znak detoxikácie a treba to vydržať. Vyrážky po detoxikácii zmiznú.

severanka96
24. nov 2014

@andim vieš mi poradiť nejakú značku prosím? chcem to vyskúšať malému na imunitu.

andim
24. nov 2014

skusala som len od znacky oleador.bol lacnejsi,pre mna slaby,malo zaberal.tak som pouzivala od saloosu,ten mi zaberal perfektne.

janka258
24. nov 2014

@chryse saloos odporúčam aj ja, užívam oleje síce najčastejšie z Biopurusu ale aj Saloos môže byť

janelle5
24. máj 2015

Viete mi prosim vas poradit ake davkovanie je u deti?

bambulenka
22. jún 2015

@andim ahoj, vies mi prosim poradit davkovanie pre 5rocne dieta? Nikde na nete som to zial nenasla a ani na flasticke to uvedene nie je...☹(

andim
22. jún 2015

Biopurus tiez nie je zly ale slabsi od Saloosu.

Vies co ja ked som dcerke davala,mala 3 roky,chodila prvy rok do skolky anii nebola chora.Davala som jej rano na lacno 1 malu lyzicku.Zalezi aky je silny.
Mne ako dospelej stacilo rano jednu a vecer pred spanim jednu.A to som to ozaj potrebovala.Tak by malo stacit si myslim pre dieta raz.

menoruze
26. jún 2016

@andim ahoj, prosim, mas nejaky prirodny tip proti parazitom? dakujem

andim
26. jún 2016

ahoj.ja som len citala o orechovom oleji ze je na to dobry.ale nemam skusenost.

minyminy
11. jún 2021

@andim ahon prosim ta vies mi hodit li k odkial si objednavala kminovy olej? Dakujem