icon

Pomáha návšteva chiropraktika?

8. apr 2025

Ahojte boli ste u nich? Pomohli? Ja by som šla len sa bojím ze zle náhodou praskne a ochrniem.atd

laurinka27
8. apr 2025

Oficialne taka profesia ako zdravotnicky odbor vyucovany na vysokej skole u nas neexistuje.

autor
8. apr 2025

@laurinka27 to viem väčšinou majú školy z De alebo UK ale pýtala som sa ine

missviolet
8. apr 2025

Bola som v minulosti, uz nepojdem, mozne rizika u mna prevazuju benefity. Radsej fyzioterapia

merrysa
8. apr 2025

Išla by som len k overenemu. Ja mám takého jedného ale poznám ho cez znamych. Bola som už dávnejšie, pomohlo. Ale základ je pravidelne cvičiť aby si jeho služby nepotrebovala pravidelne 🙂 Úplne k neznámemu by som nikdy nešla aj keby mal neviem aké recenzie na Google alebo FB..

alenamihal
8. apr 2025

Ja som bola koncom januara a bola to moja najvacsia chyba..s krkom a s bolestami hlavy mam velky problem od vtedy,lrn co som zatvorila dvere a na druhy den smer pohotovost na infuzky brrrrr....u mna su to šarlatani..ako vela sledujem im na socialnych sietach a jeden v KE napr.dava prax vacsinoulen na svojej zene ...chiropraktici su najlepsi v zahranici,ale nie na svk..tusim,ze iba 1 je na svk a on je lekar,co to robi..ako spominaju hore,radsej neurolog aj on moze odblokovat ak nie tam nieco,alebo potom fyzio....

lindusss2016
8. apr 2025

@laurinka27 presne tak 👏 ja by som tam ako chory clovek nesla

lindusss2016
8. apr 2025

Prosim ta a tomu vazne veris, ze niekto vystuduje VS v DE alebo UK a pride robit sem za smiesne prachy? Tito "vystudovani" maju max tak kurzy niekde v Madarsku. Nie su to zdravotnici, nevedia precitat lekarske spravy, nepracujú so zobrazovacimi vysetreniami, robia zopar naucenych hmatov na vsetkych pacientoch rovnako. Chod na rehabilitacie, tam su lekari, fyzioterapeuti a zdravotny personal.

autor
8. apr 2025

@lindusss2016 par si tu otvorili vlastné firmy atdvale väčšinou máš pravdu

lindusss2016
8. apr 2025

Ale ved vlastnu firmu ma dnes kazdy, aj ja mam a nestudovala som v DE 🤷 ide o to, ze ak by tam ozaj vystudovali, tak by za tu istu profesiu zarobili aspon trojnasobok ako tu. To su len take reci, lebo vedia, ze doklad od nich nebude nikdy nikto pytat. Zver sa do ruk odbornikov 🙏

biba_18
9. apr 2025

ja poznám jedného a ten robil predtým všetko možné a potom sa "našiel" v chiropraxii... je mi záhadou prečo ľudia dajú aj 60€ chiropraktikovi bez vzdelania, ale doktorovi so vzdelaním neveria ...

alenamihal
9. apr 2025

@biba_18 100eur berie v KE jeden chiropraktik a ten praktizuje len na vlastnej zene haha a potom to hadze na soc.siete ...

lejja
4. aug 2025
@alenamihal

@biba_18 100eur berie v KE jeden chiropraktik a ten praktizuje len na vlastnej zene haha a potom to hadze na soc.siete ...

@alenamihal môžem sa opýtať ktorý to je? kľudne aj do správy ak budete tak dobrá.Dakujem

alenamihal
6. aug 2025
@lejja

@alenamihal môžem sa opýtať ktorý to je? kľudne aj do správy ak budete tak dobrá.Dakujem

@lejja Chiropraxia = Robert Kral

lejja
6. aug 2025
@alenamihal

@lejja Chiropraxia = Robert Kral

@alenamihal ďakujem 😊. Ešte, že som sa neobjednala .