Pomáha Theta terapia viesť k sebaláske a spokojnosti?
Ahojte, chcem sa opýtať, má tu niketo skúsenosť s theta terapiou a pomohla niekomu? Prechádzam teraz takým náročnejším obdobím, neviem sa pohnúť z miesta, som nespokojná so životom, so vzťahom a chcela by som to inak, tak sa snažím pomôcť si všetkými dostupnými možnosťami. Som príliš obetavá voči druhým, vždy každému "po ruke" a dosť ma to frustruje a mám pocit, že to ľudia už aj zneužívajú. Chcem z toho von, chcem si viac užívať seba a aplikovať na sebe sebelásku. Len sa potýkam sama so sebou s výčitkami. Má tu niekto takúto skúsenosť? Čo vám pomohlo? Dosť ma zaujala táto terapia, len sa neviem dopátrať nejakých konkrétnych účinkov, skúseností.
@13uzivatelka11 Odkiaľ ste? Robí to on-line?
S Theta healing skusenost nemam, ale mne pomohla docela dost Access Bars
@espritka29 Ako čítam, to je niečo podobné, ako kranio-sakrálna terapia. To som už skúsila, bolo to príjemné v momente prevádzania ale nejaké prevratné účinky "po" som nezaznamenala.
Manžel má zatiaľ zverejnene iba dve recenzie, kebyže vás zaujme pošlem ďalšie, cena za terapiu online má 20€ 🙂
Manžel má zatiaľ zverejnene iba dve recenzie, kebyže vás zaujme pošlem ďalšie, cena za terapiu online má 20€ 🙂
@13uzivatelka11 Poprosím viac info do mailu atram1m@gmail.com
@13uzivatelka11 tiež poprosim viac info Denisa309@azet.sk

Môj manžel robí theta terapie, ak by si chcela viac info, napíš správu 🙂 tu sa veľmi asi v diskusii s pochopením u takýchto alternatívnych terapii nestretnes.