icon

Použiie skenera u dieťaťa

ibaclovek
5. feb 2014

Použili steho u dieťaťa? Ako to zaúčinkovalo? Ďakujem za ifnormácie.

zuzana76
5. feb 2014

aky skener? lebo ako scan sa zvykne oznacovat aj obycajne sono a to sa teda vyuziva hojne

ibaclovek
autor
5. feb 2014

OK, upresním - zariadenie vytvoril profesor Revenko z Ruska - bežne sa to používa - je viacero ambulancií, kde SKENAR používajú - prosím o odpovede len od tých, ktorí toto zariadenie poznajú a už s ním skúsenosť na deťoch majú.Ďakujem.

zita19
5. feb 2014

@ibaclovek Co preboha ten scaner scanuje? Moze sa scanovat fotografia, moze sa scanovet teren... Aj vesetrovna kde bol pristroj na panoramaticky RTG snimok celuste a sanky mala na dverach Panoramtaticky Scaner

bubelko
5. feb 2014

@zita19 nejde o scaner ale o S.C.E.N.A.R terapiu - na bolesti. presne neviem, co to je, ale som si zadala do google, ze o co ma ist, lebo z otazky zakladatelky to az tak jasne nie je 😉
napr. tu o tom pisu viac : http://www.dr-schuetz.de/SCENAR-Therapie.asp

hladampomoc
5. feb 2014

@zita19 http://www.timurko.estranky.sk/clanky/terapie/s...
aspon nieco take som nasla na internete

dendy1
5. feb 2014

@zita19 tu sa ale jedná o SKENAR. Ja o tom neviem, ale tu je viac...

SKENAR – je komunikatívna elektroliečba, ktorá lieči široké spektrum chorôb tým, že koriguje imunitné reakcie, harmonizuje chemické procesy v bunkách a dokáže naštartovať detoxikáciu organizmu.

SKENAR pomáha čistiť bunky od nánosov rôznych metabolitov, očisťovať informačné kanály. Tým obnovuje schopnosť buniek navzájom komunikovať – vymieňať si informácie prostredníctvom nervových signálov a taktiež prostredníctvom hormónov a iných látok.

Tým, že sa takto prečistí prostredie v našom organizme, naštartuje sa náš vnútorný lekár – teda systém obranný, imunitný, regulačný a telo sa začne samo uzdravovať.

zita19
5. feb 2014

AHA!!! Mozno keby sa hladali algeziologicke ambulancie alebo ambulancie pre liecbu dlhodobej bolesti... Jedna taka je v kosickej Vojenskej nemocnici. Ze je tam, je vsetko co o nej viem.

hanaja
17. apr 2014

@ibaclovek Moje dieta sa momentalne lieci skenar terapiou. Ak si chces o tom pokecat, posli mi mail.

dewyn
17. apr 2014

ja osobne som sa liecila skener terapiou a mam skenar aj doma. U mna a manzela bola liecba uspesna. Viem, ze sa da aplikovat aj u deti s dobrymi vysledkami. na faceboku maju stranku skenar imago agel. urcite ti radi odpovedia na otazky. stranku myslim vedie zakladatelka skenar centra na slovensku