icon

Poznáte účinky kratomového prášku?

mata26011981
3. okt 2024

Dobrý deň čo si myslíte o Tom to prášku pozná to niekto

sashka22
3. okt 2024

@mata26011981 plný YouTube fetakov závislych na Kratome, hlavne v ČR to fičí. Pohľadaj si

gejb
3. okt 2024

@mata26011981 myslím si ze slabšie povahy si na tom môžu vytvoriť závislosť.

1andrea111
3. okt 2024

@mata26011981 u nás je už zakázaný

mata26011981
autor
3. okt 2024

@1andrea111 kde uvas

mata26011981
autor
3. okt 2024

@mata26011981 to sa dá na nete ľahko kupit

1andrea111
3. okt 2024

@mata26011981 na Slovensku

mata26011981
autor
3. okt 2024

@1andrea111 na nete sa to dá kúpiť a žijem na slovensku

1andrea111
3. okt 2024

@mata26011981 kúpiť sa dá, zdroje sú z ČR kde je legálny. Kúpiť sa dá všeličo, len ak to u nás je zakázané a Ty to kúpiš, tak máš problém. Veď si vygoogli, pozistuj. Nájdeš na nete že je zakázaný. Zavolaj si tam, kde ho predávajú a zistí si ako je to do SR.

gleep1
3. okt 2024

Poznám 3 ľudí čo boli na tom závislí. Ani jedného čo to užíva a závislý nie je. Normálne je to droga, keď chces začať kupuj. Jasne fetaci vychvaluju, normálny človek si dá kávu a je spoko

s1s4
4. okt 2024

z vlastnej skúsenosti - skúšala som mesiac a dajme tomu týždeň, chcela som len vedieť účinky, nič viac
prvýkrát som sa z prášku zgrcala tak, že som grcala po zvyšok týždňa, skúsila som teda alternatívu vo forme tabliet, mne osobne stačili 2 čo bolo približne 2-2,5g , nemám vedomosť o priemernej dávke pri pokročilých užívateľoch ale viem že je to individuálne aj pri začiatku, poznám trebárs ľudí ktorí potrebujú aj 10 a viac na prvý krát
účinky prídu do 30min, mňa fascinoval najmä pocit sústredenia keďže mám s tým problémy, taktiež som zbadala že som menej hladná, veľa energie a ja osobne som bola v tých chvíľach kreatívna
po tomto týždni prišli prvé problémy - zápcha
TAK NESKUTOČNÁ BOLESŤ, TOĽKO PREPLAKANÝCH HODÍN až som nerozumela prečo toto niekto robí, každopádne....nasadila som probiotiká a ideme ďalej
aktuálne to už mám pár mesiacov za sebou, NIKDY VIAC, jediné plus čo tam bolo, pre mňa osobne, bolo sústredenie s kreativitou, s tým mám problém doteraz ale nestojí mi to za to, keďže viem, čo vsetko to obnáša
ja osobne neodporúčam na dlhodobé užívanie, kto chce skúsiť, nech skúsi, poučí sa sám, zo svojích chýb
dúfam že tu za to nedostanem hejt a nepríde mi do domu razia 😳😅
každopádne, verím, že to pomohlo a že si sa z toho dozvedela to, čo si potrebovala 😊

vhisky
13. feb 2025

Dá se koupit v česku.. a co se týče závislosti, tak je to jak slabý opiát.. jako mini verze heroinu.. jde o to, jak velké množství člověk užívá.. pokud je to 3-5g/den s pauzami (třeba 2-3x týdně) a ne denně místo kávy na probuzení, tak je to více méně v pořádku.. ale pokud někdo užívá 50-100-150g denně a takoví existují, tak to už je opravdu silná psychická a fyzická závislost.. nějaké info o rozdílech kratomu je zde: https://www.ganjalite.cz/nase-novinky/kratom-vy... a tam jsou popsaný druhy, styl výroby.. sice ne vyloženě info o závoslosti, ale o typech kratomu.. i tak, koho to zajímá, tam načerpá info.. co se závislosti týče, tak s několika lidmi pracuji a sleduji jejich recenze.. jeden z nich měl po vysokých dávkách i epileptický áchvat a to ho až donutilo přestat.. Kratom je fajn, ale v normálním množství.. asi jako káva.. pokud si někdo bude vařit 250g kávy denně, tak to bude mít taky negativní následky na zdraví..