Problém s nervom na hrudi psa, kňučí, asi má problém so svalom
Mám francúzkeho buldočeka ktoremu uz asi 5 dni slace nieco na hrudi vyzera to akokeby mu tam skakal nerv slace mu to furt a aj knuci ked ho potiahnem asi ma problem s nejakym svalom
@enrik281 to moze byt kludne aj fibrilacia, srdiecko treba dat skontrolovat. a 5 dni aj s knucanim.. no amen tma...
@bambulienka25 tak tak 🙄🙄🙄 ženuuškyyy moj psiček si zlomil nožičku čo mam robiť ??? Počkať či sa sam vyliečiii ????
JEBNUTOSŤ proste
Pes sa 5 dni trápi a namiesto veterinára píšeš na MK??? To vážne?! Načo si si zaobstarala psa, keď namiesto veterinára píšeš tu? Totálne nezodpovedné 😡 Bože, keby sprostosť kvitla tak si rajská záhrada. Chudák pes.
@enrik281 pravdepodobne problem s platnickami. Presne takto sa to prejavuje. Okamzite chod k veterinarovi nech ho pozrie a zabezpec psovi kludovy rezim, obmedz pohyb, hlavne skakanie a schody! Francuzsky buldocek je plemeno, ktore ma predispoziciu na problem s platnickami. A pozor, pri tazsich pripadoch moze az ochrnut!
Nepisem z v zlom ale to fakt uz kde sa podel zdravy rozum? Uz davno mal byt pes skontrolovany veterinarom, nie vypisovat na MK po 5 dni.
Ako fakt nechápem, že vidíš, že ho dačo bolí a proste necháš ho tak 5 dní a ešťe aj strácaš čas písaním sem. Nepochopím. Asi by si nemala mať psa
Hroza. Clovek ani nevie, co ti nato napisat. Takto ho nechas trpiet. Chore
@bambulienka25 presne..a hlavne ked sa 90% zien z prva vyjadruje uplne mimo polozenu otazku 🤔..

@enrik281boli ste u veterinara?