icon

Problém s nervom na hrudi psa, kňučí, asi má problém so svalom

enrik281
15. jan 2020

Mám francúzkeho buldočeka ktoremu uz asi 5 dni slace nieco na hrudi vyzera to akokeby mu tam skakal nerv slace mu to furt a aj knuci ked ho potiahnem asi ma problem s nejakym svalom

snehulienka8
15. jan 2020

@enrik281boli ste u veterinara?

amelia000
15. jan 2020

@enrik281 co tak veterinar? Aj keby tu nejaky bol, asi tazko posudi z toho opisu co tomu psovi je.

ackovka
15. jan 2020

@enrik281 5 dní mu je zle, kňučí a vy píšete na internet? Vypnite počítač a bežte k veterinárovi, prosím vás

dorinecka45
15. jan 2020

@enrik281 to moze byt kludne aj fibrilacia, srdiecko treba dat skontrolovat. a 5 dni aj s knucanim.. no amen tma...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
smejko25
15. jan 2020

@bambulienka25 tak tak 🙄🙄🙄 ženuuškyyy moj psiček si zlomil nožičku čo mam robiť ??? Počkať či sa sam vyliečiii ????
JEBNUTOSŤ proste

katka2602
15. jan 2020

Pes sa 5 dni trápi a namiesto veterinára píšeš na MK??? To vážne?! Načo si si zaobstarala psa, keď namiesto veterinára píšeš tu? Totálne nezodpovedné 😡 Bože, keby sprostosť kvitla tak si rajská záhrada. Chudák pes.

mistymay33
15. jan 2020

@enrik281 pravdepodobne problem s platnickami. Presne takto sa to prejavuje. Okamzite chod k veterinarovi nech ho pozrie a zabezpec psovi kludovy rezim, obmedz pohyb, hlavne skakanie a schody! Francuzsky buldocek je plemeno, ktore ma predispoziciu na problem s platnickami. A pozor, pri tazsich pripadoch moze az ochrnut!

lavender273
15. jan 2020

Nepisem z v zlom ale to fakt uz kde sa podel zdravy rozum? Uz davno mal byt pes skontrolovany veterinarom, nie vypisovat na MK po 5 dni.

piece
16. jan 2020

Ako fakt nechápem, že vidíš, že ho dačo bolí a proste necháš ho tak 5 dní a ešťe aj strácaš čas písaním sem. Nepochopím. Asi by si nemala mať psa

danka808
16. jan 2020

Hroza. Clovek ani nevie, co ti nato napisat. Takto ho nechas trpiet. Chore

kikina84
25. jan 2020

@bambulienka25 presne..a hlavne ked sa 90% zien z prva vyjadruje uplne mimo polozenu otazku 🤔..