Puškvorec obyčajný - vaše skúsenosti
Ahojte máte niekto skúsenosti s Puškvorcom? Ďakujem za odpoveď 🙂
@januskage
A náhodou skúsenosti s podávaním ho malým deťom? Mám synčeka trojmesačného a máme problém s kakaním. Známa tvrdí, že ho dávala dcére ale nevie koľko mala vtedy mesiacov. Snažila som sa niečo o tom nájsť na internete. Jediné ale čo som našla bolo, že sa používa pri kolikách, ale žiadne bližšie informácie. No zároveň si to dosť oponuje nakoľko hneď za tým píšu, že sa neodporúča deťom do troch rokov.
hm, myslim ze dietatku urcite nie macerat z alkoholu, ale da sa ten koren normalne zaliat vriacou vodou a nechat vyluhovat. Nebude to az take silne a myslim ze to dietatku mozete dat.
http://zdraviezbozejlekarne.sk/puskvorecobycajny/
@conspi
Puskvorec je neprijemny a protivny aj dospelym,nie to este detom. Da sa pit ako caj, ak to chces pre deti,ale do troch rokov urcite nie. Pouziva sa naliecbu zaludocnych tazkosti,nechutenstva a podobne. Ak ti male dieta nechce kakat,pouzi radsej feniklove kvapky,dostanes to v lekarni. Alebo sprav dietatu feniklovy caj. To je ovela jemnejsie a aj chutnejsie.
Pokial je problem s kakanim,daj si pozor,aby si nepouzivala cierny caj prenho,uz viackrat som sa stretla s tym,ze matky pytali sirupy a kvapky na kakanie,ale dieta nalievali ciernym cajom.
Vela zdaru
Ano, je to zazrak prirody. Moj ocino nemusel vdaka nemu podstupit operaciu a vsetci doktori boli v soku. Su pripady kedy vyliecil rakovinu. Doma ho pestujeme a robime macerat v alkohole. Je to hnusne ale da sa dat par kvapiek (viac denne netreba, je velmi silny) na kocku cukru. Je to uzasna vec 😊
@januskage a operaciu coho nemusel podstupit?
Užívala som macerát z Puškvorca, veľmi pomohol. Avšak tak malému dieťaťu, by som ho určite nedávala.
Treba sa poradiť s pediatrom.

Ano, je to zazrak prirody. Moj ocino nemusel vdaka nemu podstupit operaciu a vsetci doktori boli v soku. Su pripady kedy vyliecil rakovinu. Doma ho pestujeme a robime macerat v alkohole. Je to hnusne ale da sa dat par kvapiek (viac denne netreba, je velmi silny) na kocku cukru. Je to uzasna vec 😊