icon

Skúsenosti a recenzie na čaj Konjac

tahanovce
29. apr 2025

Dobrý deň chcem sa opýtať kto ma skúsenosti s čajom Konjac. Čítala som rôzne recenzie. Ďakujem

ivanka192192
29. apr 2025

@tahanovce Aj ja váham či si ho objednám tak sa pripnem

diaszoky
3. máj 2025

@tahanovce ja mam

tahanovce
autor
4. máj 2025
@diaszoky

@tahanovce ja mam

@diaszoky a pomáha, niesu žiadne nežiaduce účinky

diaszoky
4. máj 2025
@tahanovce

@diaszoky a pomáha, niesu žiadne nežiaduce účinky

@tahanovce ja som nemala a pomohol minus 8kg za mesiac a pol

tahanovce
autor
5. máj 2025
@diaszoky

@diaszoky koľko krát denne si ho pila

diaszoky
5. máj 2025
@tahanovce

@diaszoky koľko krát denne si ho pila

@tahanovce prvy tyzden jeden pohar potom dva rano a poobede.

tahanovce
autor
5. máj 2025
@diaszoky

@tahanovce prvy tyzden jeden pohar potom dva rano a poobede.

@diaszoky ďakujem za informáciu

diaszoky
5. máj 2025
@tahanovce

@diaszoky ďakujem za informáciu

tahanovce
autor
6. máj 2025
@diaszoky

@diaszoky chcem sa ešte opýtať koľko krabiciek čaju ste mala?

diaszoky
6. máj 2025
@tahanovce

@diaszoky chcem sa ešte opýtať koľko krabiciek čaju ste mala?

@tahanovce ja som mala na mesiac jednu kedze som tyzden prvy pila iba rano a cez ms som nepila

tahanovce
autor
7. máj 2025
@diaszoky

@tahanovce ja som mala na mesiac jednu kedze som tyzden prvy pila iba rano a cez ms som nepila

@diaszoky ďakujem idem objednať

ivanka192192
8. máj 2025
@diaszoky

@diaszoky tak to máš pekne kg dole a koľko si už schudla celkovo a za aký čas

diaszoky
8. máj 2025
@ivanka192192

@diaszoky tak to máš pekne kg dole a koľko si už schudla celkovo a za aký čas

@ivanka192192 wies co. Nevazila som sa lebo bola welka noc pojedla
Som kus tak ms a teraz mi ma konci vazit s abudem v sobotu. Celkovo som mala 62 a na velky piatok 53 kg

katuska1504
22. máj 2025

Tak ahojte chcem sa vam tiez pochvalit s konjac cajom som schudla za 2 mesiace 19 kil co je mega pre mna nikdy som tak neschudla ale co je na tom najj vaha mi nejde hore vdaka zlatej pani od ktorej mam vsetke rady co ho ponuka na FB a presne vie kedy co poradit presne vie ako sa citim ked sa chcem nieco spytat cize toto je plus a pomohla mi aj so zapchou ked som ju mala, z vahou ked sa zastavila no proste chcem len povedat ze je to super produkt s ktoreho sa naozaj chudne a osobne velmi som spokojna ....odporucam vam vsetkymi 10timi pani Kvetoslava Belakova ona ma svoju prevadzku v Michalovciach tiez a aj eshop maju takze super ...www.konjacchudnutie.sk

diaszoky
22. máj 2025
@katuska1504

Tak ahojte chcem sa vam tiez pochvalit s konjac cajom som schudla za 2 mesiace 19 kil co je mega pre mna nikdy som tak neschudla ale co je na tom najj vaha mi nejde hore vdaka zlatej pani od ktorej mam vsetke rady co ho ponuka na FB a presne vie kedy co poradit presne vie ako sa citim ked sa chcem nieco spytat cize toto je plus a pomohla mi aj so zapchou ked som ju mala, z vahou ked sa zastavila no proste chcem len povedat ze je to super produkt s ktoreho sa naozaj chudne a osobne velmi som spokojna ....odporucam vam vsetkymi 10timi pani Kvetoslava Belakova ona ma svoju prevadzku v Michalovciach tiez a aj eshop maju takze super ...www.konjacchudnutie.sk

@katuska1504 ano konjac je super a tie co tvrdie ze nie ze cajiky kawy koktaily nepomahaju nemaju pravdu a gratulujem

anna35
22. jún 2025

Ja pijem čaj necelý týždeň, a odvčera mám strašný smäd, sucho v ústach, myslite, že je to nejaký nežiaduci účinok?

zoerybka
3. sep 2025
@katuska1504

@katuska1504 dobrý deň môže sa Vás spýtať ako ste nanovo naštartovali chudnutie, keď ste sa zastavila . Ja od Marca mínus 20 kg a teraz 2 mesiace stojím. Nejde dole. 1..1,5 hore ale ináč sa držím .
Poprosím poraďte, ďakujem za odpoveď

diaszoky
3. sep 2025
@anna35

Ja pijem čaj necelý týždeň, a odvčera mám strašný smäd, sucho v ústach, myslite, že je to nejaký nežiaduci účinok?

@anna35 ved treba pit min 2l vody lebo odvodnuje to Vam nepovedali takisto nepit cez menzes

barahorvathova
Včera o 09:56
@katuska1504

@katuska1504 ahoj ,môžem sa opýtať ci si pila ružový alebo zelený conjac čaj. Dakujem

diaszoky
Včera o 11:29
@barahorvathova

@katuska1504 ahoj ,môžem sa opýtať ci si pila ružový alebo zelený conjac čaj. Dakujem

@barahorvathova len ruzivy pomaha