Ahoj maminky,
chcela by som sa opytat, ci mate niektora skusenosti s detskym liecebnym domom v Smokovci
Mala by som tam ist so svojim 3,5 rocnym synom na 3 tyzdne, tak ma zaujima vsetko vseticko co viete
Dakujem 🙂
@veronicka12 no presny datum este nemame kedze ideme 3 dospele a 4 deti
Ahojte,chceme ist s detmi do Horneho Smokovca cca jul-august,ako sprievodcovia- budem ja jednemu synovi a manzel druhemu synovi.Viete prosim poradit ubytovanie- izbu,kde by sme boli vsetci styria s wc a kupelnou na izbe? Dakujem 🙂
Za nás URČITE HS. priamo v Tatrách. A tie soc. Zariadenia ma každá izba svoje.
este sa chcem opytat,ten cennik co je stranke-ubytovanie a strava je uz zaratana?Lebo tam je napisane ,,sprievodca schvaleny poistovnou (plna penzia )
@zvalka funguje to tak,ze strava musi byt k ubytovaniu, ak su alergie,treba nahlasit a zdokladovat. To sa priplaca tusim 1e na den. Obed a vecer ked nahlasite, zabalia vam do obeda/pixliciek a zjete si na izbe (v tomto su tam fajn). Detom pri ranajkach mozete vziat ovocie co byva nachystane (ako na desiatu), pri obede detom chystaju olovrant-te si tiez beriete (ovocie, jabl.pyre,puding, jogurt,kolac). Ak idete na turu, den dopredu treba nahlasit balicek (celodenny al.poldenny), na vikend sa tusim nahlasovalo vo stvrtok. Jest sa chodi do Lucu, je dobre si vziat prezuvky aj tam a nechat si ich tam cely pobyt,aby ste nemuseli prenasat. V luci su aj procedury, tak tie prezuvky tam treba.
Baby nieake nové info o liečebni v Smokovci pre deti?Zmenilo sa niečo Pavilón dieťa +rodič.Ako to je s víkendom možné odijst a vrátiť sa poobede nedeľu
@alenf kontrola ak tak pride do kupelov za vami jedine. Ja si beriem PN a dovolenku. Tento rok sa striedame, najskor 5dni dovo, potom ide manzel a potom pojdem PN.