Skúsenosti s liekmi na spanie - vedľajšie účinky
Dobry večer . Mate niekto skusenosti s liekmi na spanie uzivam jedny a k tomu melatonin. Akonáhle idem spat zaspim do hodiny ,ráno nedokážem vstat z postele doslova a ked horko tazko vstanem ako by som sa ani nevedela hybat ,absolútne nevladzem prejsť ani krok ked chodim mam pocit ze padnem po jednom kroku je to strašne normalne doslova prejdem pár krokov a hned sa hodím do postele a spim dlho
@rozculena doktor mi to tak odporučil ,moj psychiater aby neboli navikove ,trittico AC 75
@kristina23433 Asi máš silnú dávku, skús si dať štvrtinu a bez melatonína. Prípadne sa poraď s lekárom.
@kristina23433 A do práce? Nič? Len chrápať?
@mandarinka555 ja sa z teba smejem už v druhej téme 😂 😂
@mandarinka555 este studujem ale ok
@kristina23433 melatonín by som vysadila a trittico požiadala dr o zníženie dávky. Ale trittico je antidepresívum. Nie liek na spanie.
Psychiater musí riešiť.
@kristina23433 ako dlho uzivas tuto kombinaciu?
@koniarova pozerala som to na adc a tam píšu, že je aj na poruchu spánku 🤔
@123profil321 je to AD pomahajuce k lepsiemu spanku ;)
@koniarova
Asi je zlá regenerácia počas spánku. melatonín to nespôsobuje, poradila by som sa s dr. Resp. možno to odznie samo po pár týždňoch.
@kristina23433 ak si na začiatku liečby, vydrž a hlavne nepíš tu...ako vidíš, odborníci Ti tu idú dávať štvrťky a ani Ťa nevideli....ublížia Ti.....mám lieky dlhé roky ano, a vydržala som ....nemám recidívy...lebo som disciplinovaná.....ak vstaneš z postele a máš strpnuté nohy, posed, a až tak sa postav......a neboj bude dobre. držím palce.

načo kombinuješ lieky na spanie s melatonínom?
Aké užívaš a kolko?