Skúsenosti s osteopatiou pre logopedické problémy detí
Ahojte maminy,chcem sa opytat ak tu je niekto kto bol na osteopatii s dietatom kvoli logopedickym problemom. Konkretne Smolenice,pretoze zrovna vcera sa na fb objavili prispevky od isteho pana,kde teda velmi spochybnil aj zariadenie ktore doporucuje tuto metodu,aj konkretnych poskytovatelov,ktori to vykonavaju. Je mi z toho strasne smutno,lebo ma prepadli velke pochybnosti.
@jeanine1983 prosim ta zistila si nieco? Len dnes som sa nahodou cez fyzio a logo problémy dopracovala k osteopatii a momentálne si o tom hladam viac info. Mas prosim za ten čas nejaké skúsenosti, info? Vdaka. 🙏🍀❤️
@anonym_1f484a ahoj,nevyskocilo mi upozornenie tak reagujem dost neskoro. Urcite prinasa osetrenie nejake vysledky,len je to tak komplexny problem a rozsiahly a hlavne vsetko si zistujem sama lebo nikto nic nevie. 🤦♀️ Urcite treba hlavne cvicit doma s dietatkom doma pokial je moznost,toto su uz take ceresnicky na torte. Posun tam vidim,lenze my to striedame s kadecim,takze vo vysledku ani neviem co vlastne pomaha. Pre rodicov je to zial velmi matuce,ze nie je nejaka autorita ktora by viedla. Aspon ja ju nevidim. Ako bojujete vy?

@jeanine1983 prosim ta zistila si nieco? Len dnes som sa nahodou cez fyzio a logo problémy dopracovala k osteopatii a momentálne si o tom hladam viac info. Mas prosim za ten čas nejaké skúsenosti, info? Vdaka. 🙏🍀❤️