Skúsenosti s pánom Andrejom Medveďom
Ahojte, prosím máte skúsenosti?
maximálna spokojnosť, dlhodobo mám pre všetky deti aj dospelých v rodine prípravky od Andreja Medveďa, odporúčam
@stormie Pri akých zdravotných problémoch pomáha, prosím?
@alexnina777
Rieis naozaj rozne problemy, ja neviem vymenovat vsetky, treba mu napisat a spytat sa konkretne alebo vyhladat vo fb skupine ci uz take neriesil, uz som videla aj prispevky (na fb) kde sam pisal ze nevie pomoct
Niektoré sadli, niektoré nie. S jedným problémom som mu písala, ale odporučil konzultáciu cez mail za 30€. Vraj je to zložitejšie a je potrebná úprava životosprávy nie len produkty.
U nás je to široký záber , v prvom rade som vďaka prípravkom na imunitu u detí získala takú podporu, že ked v minulosti všetky soplíky prešli do zápalu priedušiek , dnes už to tak nie je, ono treba ist na stránku na FB, cez lupu nájsť konkrétnu tému ktorá ta zaujíma, píše dlhé blogy a články, odpovedá na otázky a všetko už skoro bolo napísané, treba si to tam prelistovať
Samozrejme stále zdorazňuje že nie len produkty ale v prvom rade životospráva a zmena stravy je v niektorých prípadoch nevyhnutná
Prosím, to je príbuzný pána Borisa Medveďa?
A kto by mal byť ten Boris Medveď? toho nepoznám
@alexnina777 Nepoznám, len som oňom počula.

Myslis osobne alebo s jeho produktami?