icon

Skúsenosti s pánom Andrejom Medveďom

13. okt 2024

Ahojte, prosím máte skúsenosti?

stormie
13. okt 2024

Myslis osobne alebo s jeho produktami?

alexnina777
13. okt 2024

maximálna spokojnosť, dlhodobo mám pre všetky deti aj dospelých v rodine prípravky od Andreja Medveďa, odporúčam

autor
14. okt 2024

@stormie Pri akých zdravotných problémoch pomáha, prosím?
@alexnina777

stormie
14. okt 2024

Rieis naozaj rozne problemy, ja neviem vymenovat vsetky, treba mu napisat a spytat sa konkretne alebo vyhladat vo fb skupine ci uz take neriesil, uz som videla aj prispevky (na fb) kde sam pisal ze nevie pomoct

anketkarka
14. okt 2024

Niektoré sadli, niektoré nie. S jedným problémom som mu písala, ale odporučil konzultáciu cez mail za 30€. Vraj je to zložitejšie a je potrebná úprava životosprávy nie len produkty.

alexnina777
14. okt 2024

U nás je to široký záber , v prvom rade som vďaka prípravkom na imunitu u detí získala takú podporu, že ked v minulosti všetky soplíky prešli do zápalu priedušiek , dnes už to tak nie je, ono treba ist na stránku na FB, cez lupu nájsť konkrétnu tému ktorá ta zaujíma, píše dlhé blogy a články, odpovedá na otázky a všetko už skoro bolo napísané, treba si to tam prelistovať

alexnina777
14. okt 2024

Samozrejme stále zdorazňuje že nie len produkty ale v prvom rade životospráva a zmena stravy je v niektorých prípadoch nevyhnutná

autor
15. okt 2024

Prosím, to je príbuzný pána Borisa Medveďa?

alexnina777
15. okt 2024

A kto by mal byť ten Boris Medveď? toho nepoznám

autor
15. okt 2024

@alexnina777 Nepoznám, len som oňom počula.