icon

Skúsenosti s produktmi Andreja Medveďa

11. apr 2025

Ahojte, poprosím skúsenosti s jeho produktmi, nakoľko u nás to asi nefunguje a je mi ľúto aj toľko peňazí koľko som za tieto produkty dala.

tamtamka26
11. apr 2025

už som tu čítala diskusie na túto tému - zámerne som si ho vyhľadala, lebo aj kolegyne to vo veľkom objednávajú. Našla som len negatívne skúsenosti, vraj je arogantný, nepríjemný, keď napíšeš zlú recenziu, zmaže ju atď. Dokonca písali, že volal niektorým babám a mal sexistické reči.... a tie výrobky on nevyrába, ako sa tvári, ale je to dovážané.

tamtamka26
11. apr 2025

z inej témy:
nelika14

21. aug 2024

Dobrý deň užívala som jeho produkty ale dala som si ich otestovať majú iba20%strebatepnost že keby boli ozaj dobre že by mali aspoň 60% lebo mi ani jeden nepomohol výrobok a to som si ich dosť naobjednavala

tamtamka26
11. apr 2025

21. nov 2023

"výrobky od Andreja Medveďa"?
No, jeho vyrobky to nie su. To je nejaka genericka vyroba v Cine ci Indii pre milion takychto sukromnych odberatelov, kazdemu dodaju paletu a on si tam doma nalepi svoje samolepky.

laila22
11. apr 2025

Toľkokrát krát sa tu premielalo jeho meno.. V živote som o ňom nepočula, ani o ,,jeho,, produktoch, ale keď som tu o ňom čítala, hodila som to do Google.. a urobila som si vlastný názor... ja by som od neho nekúpila nič...

madeincssr
11. apr 2025

Ludia, prosim, neverte na ziadne zazraky v tabletke, prasku, ci v spreji 🙃 a uz vobec nie genialne vynosnym financnym produktom a "skusenostiam" ci "spontannym reakciam" vsakovakych influencerov. Vsetko je to tvrdy riadeny biznis, vytiahnut peniaze od dovercivych ludi.

simca115
11. apr 2025

už len to že na googli ma samé pozitívne recenzie už to je zvláštne .. a tie ceny za tie produkty

nevenka
11. apr 2025

Ja som to uz pisala, dlho som objednavala Lactoferrin od neho, nic ine, ba, este jednu vec a s tym suvisi aj moja negativna skusenoat s nim. Napisem co najviac v skratke. Laktoferrin je drahy vsade a jeho cena je zdaleka jedna z najlepsich, to na margo toho, ze su vyrobky drahe. Ani nie, ked porovnate obsah a cenu.
Ja poznam viacero "vyrobcov", co si objednaju zakladne suroviny a daju si to vo velkej fabrike nakapslovat, to ale neznamena, ze je to zle. Snad si sam nebude kupovat stroje...hotove vyrobky ale musia mat "peciatku" z RUVZ a kazda sarza by mala byt otestovana. To tiez stoji peniaze. Nemoze si to dovolit kapslovat na kolene v obyvacke, chapete. To na jeho obranu.
Negativna skusenost suvisi s tym, ze som raz kupila nieco na upravu hormonov od neho a stalo sa mi to, ze cyklus sa mi skratil, celkovo ovu prisla skor a tak. Napisala som mu pozitivnu recenziu, ale s tym, ze mam este take a take prejavy a ci to moze byt. Mam aj ine zdravotne problemy, no a jeho odpoved bola v takom style, ze uz nikdy v zivote od neho nic nechcem. Chvalia ho, same pozitivne rezenzie, ale ked napisete nie uplne ody, tak Vas zhodi a to je pre neho "nic". Ako clovek mi nepride vobec fajn. Skor naopak. Empatia nula. Ja som mala po tom jeho produkte biochemicke tehotenstvo a uz som sa aj zacala po prvotnom soku aj tesit a on mi napise, ze asi sa dobre stalo, lebo ze s mojimi zdravotnymi problemami by sa o ziadne dieta uz nepokusal, ze som proste uz stara a ze tolko problemov, ze cele zle. Uplne vo mne zovrela zlc, akoze ja viem, aky mam vek, aj kolko deti mam. Ale ked som sa ho predtym pytala, ako to riesit, nenapisal nic. Len ze zavolajte mi a poriesime. Mne sa volat neda, ze vykecavat sa hodinu, radsej napisem. A tie rezenzie, ze ako sa im venoval a neviem co. A k tomu zdravotnemu stavu. Absolutne netusi, co na stitnu zlazu v pripade hyperfunkcie, aktualne ju mam v klude, skor asi idem do hypofunkcie. A beriem betablokatory na vysoky tlak a to je asi tak vsetko. Aj mladsi ludia ako 40-nici takto funguju a nie su na odpis. Mne to tak napisal, ako keby som sa uz mala zahrabat do jamy a cakat na smrt, toto ma vytocilo, nie to, ze som "stara", lebo vsak jasne, ze som, nie som blba (na dieta myslim). Ale ja som potom to mozne babo aj oplakala, v zivote by ma nenapadlo zene, ani po biochemickom, povedat, ze sa nemam pokusat a dobre sa stalo...akoze fakt, da sa to napisat inak.

isis234
11. apr 2025

@nevenka tie jeho reakcie.... On to "len" predáva. Nerozumie sa tomu

anavixy
11. apr 2025

Ziadne zazracne vyzivove doplnky neexistuju, nic nefunguje kazdemu, nieco nefunguje nikomu, vacsina tychto veci je hlavne o nastaveni v hlave - verim/funguje, neverim/nefunguje. Tak isto taketo pochybne vyrobky ako aj bezne lekarenske produkty ako imunoglukan, dracie sirupy, kolostra… ked uz tak by som skusala nieco naozaj overene, kvalitne, s dobrou vstrebatelnostou (lebo ani vysoka davka niecoho nie je zaruka toho, ze sa v organizme uplatni v dostatocnej miere, ked je latka v zlej forme).