icon

Trénujem pod dozorom kondičného trénera

figura1975
12. sep 2017

Ahojte uz som prisla na to ako si sformovat telo .chodievam trenovať pod dozorom kondicneho trenera v snv

Strana
z2
zuzuliatko18
12. sep 2017

@nikolweiss túto metódu idem aj ja, denne (cez pracovný týždeň) skoro hodinu chôdze, troška som zmenila stravu, a kilečká idú dole. a na nezaplatenie je ten dobrý pocit z viac pohybu a prečistenie hlavy pri prechádzke🙂

@figura1975 úprimne, bez chleba si život predstaviť neviem, pečiem si vlastný chlebík a kilečká idú dolu aj tak 🙂 prajem Ti, nech cvičenie a život bez chlebíka naďalej prináša ten cieľ, ktorý si si stanovila.

figura1975
autor
12. sep 2017

Evittam si hasteriva radsej pocuvaj ako rozpravaj

sashabb
12. sep 2017

@figura1975 ale evittam má pravdu 😉

evittam
13. sep 2017

@figura1975 Ja nie som hasteriva. Stojim si za svojim nazorom a v tomto mám pravdu a bohaté skusenosti.😉 Nepisem to len tak lebo som sa zrazu "prebrala" a idem chudnut a rozdávať rady.

evittam
13. sep 2017

@sashabb Dakujem.😉

evittam
13. sep 2017

@figura1975 Schudla som dávno bez trenera podla toho čo píšem a uz pomaly 2roky len udrziavam a mám pevnú postavu. Dokonca aj chlieb jem-ale vacsinou 100% celozrnny, a dokonca si aj doprajem a zjem čo chcem ked mam chut. 😉 Takze naozaj tvoj "výkrik do tmy" je na nic.😉

lena888
13. sep 2017

ja som uz par rokov nemohla schudnut, potrebovala som len 3 kg, ale nedarilo sa mi, aj ked dost vela sportujem. Ale teraz sa to zmenilo, stacilo, ze som si kupila kona. Nemam cas ani peniaze navyse, mam kopec inej roboty ako rozmyslat nad jedlom. Vyskusajte :D

lienqa
13. sep 2017

@lena888 výborný nápad, a budeme ho mať na balkóne 😂 ale tie peniaze navyše bola výborná poznámka..pobavilo naozaj 😅

lena888
13. sep 2017

peniaze idu predsa na ustajnenie 🙂 len pre pochopenie, ze to naozaj funguje

Strana
z2