icon

Účinnosť homeopatík Coryzalia na začiatku chrípky

24. mar 2025

Ahojte, chcem skúsiť homeopatika na chrípku . Naozaj sú také účinné a zaberajú keď sa začnú užívať na zaciatku choroby?

ariannazara
24. mar 2025

Ja ich dávam malemu keď je nachladeny ale to lsn tak jak cukríky 🤣 ucinok neviem posúdiť ale skôr ziaden

blanocka
24. mar 2025

Niekomu zaberie, niekomu nie. Zavisi to od toho, ci sa prejavy nadchy, chripky prekryvaju s indikaciou homeopatik, ktore su v Coryzalii obsiahnute. Coryzalia je skor urcena na nadchu, na chripku je skor Paragrippe. Ja osobne mam skusenost, ze cim skor nasadim, tym rychlejsi je ucinok, ale nie vzdy to tak musi byt. Najlepsie je konzultovat to s homeopatom. Skuste sledovat na FB stranku Homeopatia online, tam teraz ponukaju zdarma kratke telefonicke konzultacie pri akutnych stavoch, alebo Vam poradia, ak nieco potrebujete. Tento tyzden budu konzultacie v stredu od 13-15h a v piatok od 9-11h.

autor
24. mar 2025

@blanocka ďakujem za radu, skúsim

michaelam2
24. mar 2025

Ja ked zacinam mat nadchu tak si ich hned nasadim a musim povedat ze zatial vzdy zabrali. Ale musim hned na zaciatku, ak to nestihnem tak uz nezaberu a tyzden sa trapim

mara66
1. apr 2025

Coryzalia sa dáva pri nachladnutí, na chrípku je (aj preventívne) určené Oscillococcinum.