Urinoterapia - liečba močom na rany
Pomohla táto liečba niekomu reálne skúsenosti? nemyslím pitie moču ale skôr obklady na rany kde lekárska medicína veľmi nepomáha
Pocula som to aj ja, ale moc musel byt negativny.Len neviem ci vlastny teda svoj ,alebo aj od ineho negativny..Ale,to som len pocula,,
@anonym_autor ano, na herpes zaručene pomáha, tiež na exemy
@sorciera24 to si ako ocikas napr. Vatovy tampón a pozrieš pery? Zahul
@sorciera24 to si ako ocikas napr. Vatovy tampón a pozrieš pery? Zahul
@lenkasarka neboj neumries z toho ved len potries herpes. Mocovina je vraj zdrava vraj je dobra na plesne noh mapriklad. macat v tom chodidla
@lenkasarka neboj neumries z toho ved len potries herpes. Mocovina je vraj zdrava vraj je dobra na plesne noh mapriklad. macat v tom chodidla
@slavomira236 viem že by som z toho neumrela,len mi to príde nechutne. Ja radšej navstivim lekáreň. Proti gustu..
blbost
@sorciera24 Ja mám problémy s nechtami - zarastanie nechtov chodím cez rokov za lekárskou pedikerkou dosť mi pomáha ale aj sa to vracia mierny opuch tlak atď a verím tomu že keď si budem prikladať obklady tak to pomôže keď to pomáha ľuďom na plesne na nohách atď. Prosím ako je to najlepšie? čítala som že ranny moč je najlepší a potom aj ohriať a tak na obklad je to tak?
toto riesili ludia pred 100 rokmi, ked neboli lieky a informacie. kto by si v 21. storoci stal na rany?? Moc je odpadova latka. Na plesne to urcite nepomaha.
@sorciera24 Ja mám problémy s nechtami - zarastanie nechtov chodím cez rokov za lekárskou pedikerkou dosť mi pomáha ale aj sa to vracia mierny opuch tlak atď a verím tomu že keď si budem prikladať obklady tak to pomôže keď to pomáha ľuďom na plesne na nohách atď. Prosím ako je to najlepšie? čítala som že ranny moč je najlepší a potom aj ohriať a tak na obklad je to tak?
@anonym_autor na takéto veci je najlepšie odparený (koncentrovaný) moč, aj starší. Ale kľudne aj stredný prúd ranného. Mne raz pomohlo už. Teraz idem skúsiť na ekzém pod očami. Ale dám ranný. Pozri knihu MUDr. Vilmy Partykovej.
Nechapem ako si niekto v dnesnej dobe dokaze potierat ksicht mocom 🤢
Radsej zajdem do lekarne …
Nechapem ako si niekto v dnesnej dobe dokaze potierat ksicht mocom 🤢
Radsej zajdem do lekarne …
@anonym_66751b však sa lieč chemiou, autorka sa iné pýtala. Každý má na výber
@anonym_66751b však sa lieč chemiou, autorka sa iné pýtala. Každý má na výber
@anonym_db4704 Ano ma , sak nech sa v tom aj kupe premna zamna 🤢😂🤷🏼♀️
@slavomira236 viem že by som z toho neumrela,len mi to príde nechutne. Ja radšej navstivim lekáreň. Proti gustu..
@lenkasarka presne tak, moc je sterilný a tvoj, nic nechutne a hlavne hneď účinné a prírodné....ľudia robia oveľa nechutnejsie veci

@anonym_autor ano, na herpes zaručene pomáha, tiež na exemy