Aká antikoncepcia je pre ženu najlepšia?
Ahojte.. budem mat 30. Neplanujem dalsie deti. Aka je podla Vas najlepsia antikoncepcna ochrana pre zenu? Citala som nieco o teliesku len su tam rozne odpovede. Niekto je pre a niekto proti.. dakujem 🙂
@zelenakobyla123 az tak radikalne nie. Mozno casom by som chcela ale momentalne nechcem..
Pises ze dalsie deti neplanujes, potom si nie si ista... Tak ked nie sterilizacia, uz ti ostavaju len vsetky ine moznosti, ktore maju vsetky ostatne zeny, ktore AKTUALNE neplanuju deti 🤷
Nemat sex. :D Alebo 2 naraz.
Kazda antikoncepcia ma svoje pre a proti. Nebolo by najlepsie poradit sa so svojim gynekologom, ktoru by odporucil prave pre teba?
@maranta_leuconeura myslim si, ze sterilizacia je zasadny krok. To ze teraz nechcem dieta neznamena, ze nemozem potom chciet za cca 3 roky..ci?
Preto sa chcem informovat o tych inych moznostiach? 🙈
@viestta ano bolo 🙂 aj tak spravim ale nechcem tam ist tak ze nemam ziadne informacie..
Naucit sa spoznat svoj cyklus, vediet kedy mas ovulaciu a v kriticke dni kondom. Alebo nemat vtedy sex 🙂
V 30 ke sterilizaciu urcite este nie . Nikdy nevies co sa stane a aby si nelutovala neskor. S antikou neporadim nikdy som ziadnu nebrala
Ako by povedala naša babka “Neondzit”…
@slavomira236 dakujem 🙂 ja som brala antikoncepciu asi pred 10timi rokmi. Potom som prestala.. ale spytam sa na to gynekologa urcite poradi 🙂
@deninka233 a potom by dedko bol spokojny? 🤣 ci by tu boli prispevky, ze zena odmieta niekolko rokov sex a chlap ju chce opustit..? 😂
Ja mam hormonalne vnutr.maternicove teliesko a absolutna spokojnost.

Ak neplánuješ ďalšie deti, tak sterilizácia