icon

Aká antikoncepcia je vhodná počas dojčenia?

fatimagozner
29. apr 2020

Ahojte. Som mesiac po cisárskom reze, mám 36 rokov a kojím.
Aké antikoncepčné tabletky by ste mi poradili ?
Dakujem

evittam
29. apr 2020

@fatimagozner Vid tvoj gynekolog. Ja som brala Desirett. Aj som si ho nechala m

monika_mm
Autor odpoveď zmazal
fatimagozner
autor
29. apr 2020

@monika_mm vy to máte odskúšané ? Inak pozdáva sa mi to však nesexujeme s partnerom každý deň tak nemusím hltať tablety 😂😂 cipok si dám len vtedy keď pôjdeme na to 😂😂

monika_mm
29. apr 2020

@fatimagozner ano, mne viac vyhovuju kapsule. Davaju sa minimálne 5 minut pred sexom. Pozor však potom na mydlo, nesmie sa hneď použiť, ale ja to riešim intimnym gélom (pozor na zloženie, aby bolo bez mydla).

marietta0
30. apr 2020

@fatimagozner Ja ich tiez odporucam. Pharmatex kapsule pouzivam niekolko rokov. Vlozim 5 minut pred stykom, ziadne neziaduce ucinky a 100% spolahlivost.

fatimagozner
autor
30. apr 2020

@marietta0 a kúpim to bez lekárskeho predpisu či musí mi gyndos predpísať

marietta0
30. apr 2020

@fatimagozner V lekarni, bez predpisu. Verim, ze budes spokojna.

fatimagozner
autor
1. máj 2020

@marietta0 dakujem krásne určite vyskúšam 👍🏻😉

juliettka88
7. máj 2020

@marietta0 a fungujete normalne naplno? ako dlho po zavedeni maju kapsule ucinnost?

marietta0
7. máj 2020

@juliettka88 Ano, aj cez plodne dni. V pribalaku pisu, ze ucinkuje 4 hodiny po zavedeni, ale gyndoska mi vysvetlila, ze ucinnost je vzdy do ejakulacie. Potom treba vlozit druhu kapsulku.

juliettka88
7. máj 2020

@marietta0 Vdaka

duranzia
13. máj 2020

Ahojte baby ak by mala niektorá záujem predám 3-mesačne balenie antikoncepcie Karhla. Krabička nepoškodená neotvorena. Ja som ich vysadila a možno poslúži niektorej z vás. Cena je 25€ aj s poštovným. Dátum EXP. 03/2022.

1975veve
Autor odpoveď zmazal
jane18
29. apr 2024

@monika_mm pri hentom lieku je pravdepodobné že sa môže partner "vyvádzať" na rozkroku po sexe, to je jedna nevýhoda inak môže byť fajn. Ja som skúsila len čipok no bohužiaľ môj sa "vyhádzal" tak ma to mrzelo, ale odvtedy si dáva radšej len pozor (včas ho vyťahuje). Aj keď rozmýšľam nad tabletkami popri kojeni aj keď už len večernom na uspanie dcérky.

pr85
29. apr 2024

@fatimagozner Skus kondom.

jane18
29. apr 2024

@jane18 Myslela som ten pharmatex su aj čipky aj gél nehormonalne.

jane18
29. apr 2024

@pr85 no môžem, ale s tým sa nám nechce hrať radšej si užívame bez kondómu.