Aké máte skúsenosti s antikoncepciou Daylette?
mate nejake negativne skusenosti?
no tak ja som ich začala užívať na začiatku cyklu a menzesovala som 17 dní, tak som ich musela vysadiť (po dohode s lekárom) a menzesujem teda zase......takže mne vôbec nesadli, predtým som brala Chloe a s tými som bola spokojná.
Ahoj, ja prave beriem druhe balenie, tiez som mala ten prvy menzes 17 dni, ale pokracujem dalej, uvidim ako bude tento mesiac, myslim, ze treby vydrzat aspon 3 cykly kym sa to upravi 😉
Ja užívam a som spokojná....menzes sa ti upraví po pár mesiacoch....ja mám presný ako hodinky
Moja kamarátka berie túto antikoncepciu, má absolútne nepravidelný cyklus a berie to už takmer rok. Menzes u nej trvá cca od pol dňa do 2 dní. Niekedy jej prišiel len na pár hodín. Čiže ja osobne by som to nebrala. A momentálne rieši dilemu že je asi tehotná, čiže ani táto antika nezaručuje to že neotehotniete. A to bere tabletky tak ako má. Čiže ja ju NEODPORÚČAM.

ahoj, ja ich beriem sice este necely rok, ale uplne bez problemov, menzes mam vtedy ako ma byt a trva zvycajne 4dni a hlavne ziadne bolesti 🙂