icon

Akné a vypadávanie vlasov po vysadení antikoncepcie

24. apr 2025

Baby, ktore ste mali podobný problem - som pol roka po vysadení antikoncepcie. Hneď po mesiaci sa mi vyhodilo akné na chrbte, a začali padať vlasy. Vlasy mi po 4 mesiacoch prestali padať, avšak akné na chrbte ostalo (je často aj zapalené). Do toho sa mi posledný mesiac pridalo aj akné na brade a bokoch brady, na tvári nikde inde, a na krku z boku! Myslíte, že je to stále vplyvom vysadenia antikoncepcie? Čo pomôže? Ísť k dr? Vyzerá to otrasne, nikdy, ani v puberte som nemala akné. Pretože vysadima som ju v septembri, myslela som, že už bude všetko ok.

maria1310
25. apr 2025

Tiež som mala také príznaky po vysadení , vlasy prestali padať ale to akné stále uplne neprešlo a to už je veľa rokov od vysadenia...holt to je tak keď človek do seba pcha veľké roky hormóny.. :(

maria1310
25. apr 2025

Asi jediné ísť ku gyn. alebo ku kožnej

nikoletkaa32
25. apr 2025

Na akne je viacero možností ale v prvom rade treba zmeniť kozmetiku skusiť prirodnu .
Su rôzne značky a vyrobky čo su na trhu sama
som odskušala niekoľko ale naviac som bola spokojná s čistiacou pleťovou emulziou ma obsah čajovnika je presne určená na akné
Je aj pre citlivu pokožku preto som ju začala
použivať je ozaj veľmi dobrá.
zahttps://zerotoxic.sk/products/odylique-cistiaca...

maria1310
25. apr 2025
@nikoletkaa32

Na akne je viacero možností ale v prvom rade treba zmeniť kozmetiku skusiť prirodnu .
Su rôzne značky a vyrobky čo su na trhu sama
som odskušala niekoľko ale naviac som bola spokojná s čistiacou pleťovou emulziou ma obsah čajovnika je presne určená na akné
Je aj pre citlivu pokožku preto som ju začala
použivať je ozaj veľmi dobrá.
zahttps://zerotoxic.sk/products/odylique-cistiaca...

@nikoletkaa32 kozmetika nepomoze pokial mas hormonalne akne....zas len snaha nieco predat..

nikoletkaa32
25. apr 2025
@maria1310

@nikoletkaa32 kozmetika nepomoze pokial mas hormonalne akne....zas len snaha nieco predat..

@maria1310 v prvom rade treba navštiviť lekara
a,v ďalšom rade je treba upraviť či zmeniť kozmetiku pretože aj to je jedna z veci čo spôsobuje dráždivosť a tvorbu akné ...

kristina_969
28. máj 2025

Vypadávanie vlasov je z časti normálne ale dôležité je ich rast podporiť hlavne zvnútra.. ak sa Vám naďalej vytvárajú vyrážky na tvári, tele prípadne sú zapálené tak Vám telo dáva jasný signál že sa potrebuje prečistiť.. 🙏 Môžte mi kľudne napísať týmto problémom som si prechádzala do nedávna aj ja 😊

22patricius
6. sep 2025

@anonym_autor mňa by zaujímalo ako ste to mali s menštruáciou ja som minulý mesiac vysadila HAK a teraz čakám a zatiaľ nič mám len bolesť brucha a už mám stres či vôbec príde a kedy