icon

Ako používať antikoncepciu Ebelya?

simonaluk
11. okt 2022

Ahojte žienky, prvý krát budem používať nijakú antikoncepciu som 8 mesiacov po pôrode,,
Skôr ako som bola u mojej gyn my vzala krv na pečeňové testy ktoré boli negatívne v sobotu som dostala menzes tak v pondelok som kontaktovala lekárku ( mala som jej dať vedieť ked mi príde) dnes mi nasadila antikoncepciu Ebelyu, máte z ňou skúsenosti? Má nejaké vedľajšie účinky? Aký časový interval je najvhodnejší?

janai1
Odpoveď bola odstránená
simonaluk
autor
11. okt 2022

@janai1 myslela som tak že ráno , obed , večer....

simonaluk
autor
11. okt 2022

@simonaluk práve že neviem či začať zajtra napríklad o hej 13:00 napr. Alebo už môžem vziať hneď teraz o 21

janai1
Odpoveď bola odstránená
simonaluk
autor
17. okt 2022

@janai1 ahoj môžem sa spýtať,dala som aj diskusiu ale niekto mi nič nenapísal..... beriem antiku už 5 deň a cítim sa tak divné ako keby žalúdok má trochu boli a aj trošku oči je to normálne ,pokiaľ si telo nezvykne ?

simonaluk
autor
17. okt 2022

@simonaluk ako keby rozmaznané trochu

mamkalentedkova
17. okt 2022

A pribalovy leták ti k antikoncepcii nepribalili ? Zvykne tam byť všetko napísané

simonaluk
autor
17. okt 2022

@mamkalentedkova Áno,je tam a aj som ho čítala,len by som chcela vedieť osobný názor žien ktoré mali poprípade vedľajšia účinky, prvý krát beriem antiku takže neviem ako to funguje či si musí telo zvyknúť a potom to bude ok , mojej dr.sa nemôžem dovolať

janai1
Odpoveď bola odstránená
somema
11. apr 2023

Ahojte, ostali mi dva blistre exp 06 2024 ak mate zaujem posuniem spolu za 12

natalia886
6. okt 2023

@somema mám záujem veľký kde tá môžem kontaktovať ?

natalia886
6. okt 2023

@simonaluk nemáte prosím jeden blister niekto súrne na predaj ?