Ako predĺžiť recept na antikoncepciu?
Ahojte baby, idem si po radu. Prvú antikoncepciu mi doktor predpísal niekedy vo februári s tým, že mám ju vyskúšať do konca roka a potom mi buď ju predĺži ďalej alebo mi ju teda bude musieť vymeniť za inú. Mne antikoncepcia sadla a ten recept, ktorý mi dal, mi končí na konci decembra. Tak moja otázka znie, stačí zavolať sestričke a oni mi len ďalej ten recept predĺžia alebo si behnem pre papierový recept ? Alebo musím normálne sa objednať aj k doktorovi ? Ďakujem 🙂
Zavolaj sestričke a ona ti povie, každý gynekológ môže mať troška iný postup.
Pre pana fera. Zavolaj svojmu gynekologovi a miesto vypisovania na internet sa opytaj a dohodni? Odkial my mame vediet ci tvoj neznamy doktor predpise antiku po telefone alebo ta bude chciet vidiet? Je jedno kto ma aku skusenost, u tvojho lekara a v tvojom pripade to moze byt uplne inak.
To uz je neskutocne ake kraviny sa sem chodite pytat. Si dospela predpokladam tak otvor pusu a vybav si to.
môj ma vždy chcel vidieť ale najlepšie je zavolať tu ti nikto nebude vedieť povedať aký má prístup k tomu ten tvoj 🤣
@terezia1105 ďakujem, tak spýtala som sa, keďže s tým nemám skúsenosť ešte… jasné, že mala som v pláne zavolať sestričke, ale skúsila som najprv sem sa opýtať, že ako to prebieha… neviem prečo hneď za otázku dokáže niekto človeka vysmievať 🙂

Toto neni uz mozne🤦♀️