Ako správne používať Pharmatex?
Ahojte, čítala som tu uz viac o tom...kúpila som si tiez lebo HAK nemozem...a len sa chcem uistiť či som správne pochopila použitie.. čiže aplikovať aspon 2 hodiny pred stykom a potom dat aj po styku? Nikdy som to nepouzivala, preto si overujem..a áno pribalovy leták som čítala, ak by mal niekto blbe poznámky...
@anonym_autor len pred stykom a kebyže idete druhé kolo tak opäť
@vikisisi a tie dve hodiny pred? Ci stačí tesne
@vikisisi a tie dve hodiny pred? Ci stačí tesne
@anonym_autor stačí pár minút pred stykom.. je to napísané v pribalovom letáku
Kde v tom letáku vidíš napísané, že sa to má aplikovať 2 hodiny pred?
2 hodiny pred tým než si ho plánuješ dať nemáš používať mydlo - to jediné tam je o 2 hodinách písané (a teda ešte po)
Máš krém alebo kapsule? Krém funguje hneď a kapsula sa musí rozpustit, takže 5 -10minut pred stykom.
Po už nič nedáváš, hlavne neumyvať mydlom 2 hodiny před a 2 po.
Jedine ak by si chcela druhé kolo, použijes ďalšiu dávku.
Máš krém alebo kapsule? Krém funguje hneď a kapsula sa musí rozpustit, takže 5 -10minut pred stykom.
Po už nič nedáváš, hlavne neumyvať mydlom 2 hodiny před a 2 po.
Jedine ak by si chcela druhé kolo, použijes ďalšiu dávku.
@mia_von_prag krem
@anonym_autor máš si to zaviesť 5 minút pred stykom a ochrana trvá 4 hodiny
@vikisisi no dobre to znamená ze po 4 hodinách co? Stále bude risk na tehotenstvo? Ci by sa mali zničiť spermie za ten cas? Alebo teda 10 hodin...
Jemine dve hodiny pred stykom ani styk neplánujem 😂 (s manželom aby sme sa pochopili) ale tiež používam pharmatex roky roky už od výšky. Krém pôsobí okamžite, tabletky treba 5 minút počkať kým sa rozpustia. To s tími dvoma hodinami je o mydle ale priznám sa ani to nedodržujem presne
@anonym_autor neverím, že si ten pribalovy leták čítala, keď sa pýtaš na to, čo je v ňom presne napísané.
@anonym_autor neverím, že si ten pribalovy leták čítala, keď sa pýtaš na to, čo je v ňom presne napísané.
@letfenixa čítala som...ja sa pýtam na ten cas po tom..10 hodin účinok...je šanca ze potom este nejaké spermie prežijú?

@anonym_autor len pred stykom a kebyže idete druhé kolo tak opäť