Ako správne užívať liek Belara?
Ahojte potrebujem poradiť dostala som prvi krát belaru a dnes mám 5 deň menštruáciu,dr.mi povedal na 5 deň začať brať no ale ako mám začať ,môžem začať od nedele?Ako je na blistru?

@kavicka12 ja by som zacala pondelkom normalne aby ti to pekne vychadzalo a pofom sla utorkom atd podpa sipok
@jankajanka13 pondelok by bol siesty den, preto su tam dni v tyzdni oznacene, ze mozes zacat hoc aj vo stvrtok ak treba a do konca cyklu vyberies vsetky tabletky a koncis stredou
@jankajanka13 žeby som začala od zajtra?Vraj na 5 deň ms je dobré začať ,ja beriem kvôli častej a silnej menštruácii ,dlho som premýšľala či kvôli tomu mám začať brať HAK mám 2 deti a ešte som žiadnu nebrala nikdy.Ale už mám aj železa strašne málo chodím na transfúziu a žiadne iné Gin.priblemy nemám
dni su tam ioznacene kvoli tomu, ze mozes zacat brat antikoncepciu hocijaky den v tyzdni. ja zacinam vzdy sobotou. kazdy den v rovnakom case vezmem tabletku, ked doberiem blister tak je tyzden pauza a potom zacinam novy blister. urcite si daj potom predpisat dalsie balenie a precitaj si tento pribalovy letak 🙂 https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/belara...

Ano, zacnes tabletkou co je oznacena nedela, zajtra pondelkovu, v utorok utorkovu a tak dalej cely blister podla dni