Ako správne začať užívať antikoncepciu Drovelis?
Ahoj prosím užíva niekto antikoncepcia drovelis?čítala som pribaliť leták že ak som predtým neuzivala tak si mám dať prvú v deň začatia menštruacie ..a moja otázka znie keď ich mám už doma nemôžem si ako dať už hneď teraz či mám čakať..nemam skúsenosť s touto antikou..dakujem vopred
Keď začneš s užívaním v strede cyklu, môže sa stať, že budeš dlho špiniť akebo krvácať. Navyše antikoncepčný účinok nastane najskôr po dvoch týždňoch. Za mňa neodporúčam. Najmenej nežiadúcich účinkov a najvyššia ochrana pred počatím nastane, keď začneš užívať počas menzesu. Ideálne v prvý deň menezsu začať, ale dá sa až do 5. dňa. V strede cyklu totiž už nejako prebieha rast výstelky maternice a ak prebehla ovulka, výstelka už bude vysoká a telo sa bude pokúšať jej zbaviť aspoň nejakým krvácaním, čiže môže nastať to dlhé špinenie. Ak začneš brať antikoncepciu v prvé dni cyklu, výstelka maternice nenarastie, zostane malá a aj krvácanie je slabšie, nie je to naozajstný menzes, len krvácanie z vysadenia hormónov.
Ja sa opýtam ak môžem. Tiež ju mám prvý krát dokonca prvý krát v živote mám antikoncepciu..s priateľom chceme bábätko no momentálne to u mna není možné.az tak o pol roka...ked potom vysadim vráti sa mi aj menštruácia? keďže som čítala kadečo
@bohumila21 neboj sa, menzes ti normálne nabehne. Šesť mesiacov je navyše veľmi krátka doba, ledva si telo privykne na antikoncepciu.
mám zostatok 3 mes. balenie Drovelis (ja už nemôžem užívať lebo som otehotnela 🙂)), viem poslať na dobierku za 30 e + poštovné, ak by mal niekto vážny záujem
áno, je to ešte aktuálne
Ak by niekto mal záujem aj ja mam nove neotvorene balenie na 3 mesiace
@dominikamak68 je to ešte aktuálne?
@dominikamak68 je to ešte aktuálne?
Ahojte je tu táto debata o drovelise ,nebudem zakladať novu.......chcem sa opýtať mam ho predpísaný prvý mesiac a začala mi menstruacia a zabudla som na to .Teraz mi už bude menatruacia končiť...môžem ho začať užívať aj teraz na konci?
Ahojte je tu táto debata o drovelise ,nebudem zakladať novu.......chcem sa opýtať mam ho predpísaný prvý mesiac a začala mi menstruacia a zabudla som na to .Teraz mi už bude menatruacia končiť...môžem ho začať užívať aj teraz na konci?
@sidhan určite nezačať s užívaním na konci menštruácie ale vždy tak ako povedal lekár, 1. deň menštruácie začať, čiže počkať na začiatok ďalšieho cyklu
Mám na predaj Teylu dva krúžky ak by ste potrebovali
Ak by mal niekto aspon 1 blister drovelis vezmem..
Dakujem
áno, je to ešte aktuálne
@sonjakam ahoj ešte máš na predaj prosím ťa Drovelis?
ahoj, už nie, už som ho posunula ďalej...
ahojte, mám na predaj Drovelis na 2 mesiace.. ak mate zaujem napiste;)
ahojte, mam na predaj drovelis na 2 mesiace (preto iba na 2 a nie 3 lebo som ju iba zacala ale niesom spokojna)

@mista4 to nie su lentilky a ma sa uzivat tak, ako je pisane. Ak uzijes teraz, chranena budes az dalsim balenim. Ak uzijes ako je pisane, chranena si od prveho dna.