icon

Akú antikoncepciu zvoliť počas dojčenia?

26. jan 2025

Ahojte. Akú antikoncepciu používate ak dojcite? Ďalšie dieťa neplánujeme, takže asi ideálne vnutromaternicove. Ak máte niekto skúsenosť napíšte aj koľko vás to vyšlo 🙂

lenuska9999
26. jan 2025

Ja som bola nedávno u gyn, tiež som sa pýtala na vnútromaternicove. Nehormonalne stojí okolo 30 e a hormonálne okolo 200… tiež sa práve rozhodujem

autor
26. jan 2025

@lenuska9999 nehormonalne 30€? Nemáš tam preklep, to sa mi zdá trochu málo. Ja čo som čítala, tak hormonálne pomáha predchádzať rakovine, nehormonalne funguje na nejakom zápale v maternici, z čoho teda mi vychádza radšej to hormonálne. Ale gyn mi odporúčala len nehormonalne.

lenuska9999
26. jan 2025

No schválne som teraz pozrela a našla som ešte aj lacnejšie https://www.medplus.sk/vnutromaternicove-telieska/ tiež sa čudujem. Ja rozmýšľam nad hormonálnym aj kvôli tomu, že upravuje krvácanie. Moja známa si tiež dala a keď ma svoje dni, tak naozaj len pár kvapiek, kdezto pred tým nestíhala vložky meniť ako vravela. Len toho zavádzania sa bojím a že priberiem 😁

ada85
26. jan 2025

Mne hneď po šestonedelí pri druhej dcére odporučila gyn. nehormonálne teliesko (80
€ )Mala som ho niečo vyše 5 rokov. Vybrali mi ho a za 3-4 mes. som otehotnela znova a po šestonedelí som si znovu nechala zaviesť nehormonálne (50 €)

autor
26. jan 2025

@lenuska9999 zaujímavé. Mne sa zdá, že moja gyn 3r dozadu vravela cenu za nehormonalne 160€. Ale je možné, že si to už pletiem.

mabose
31. mar 2025

Mala som azaliu neskôr desiret na 3m vychádzalo cca 30€