Akú antikoncepciu zvoliť počas dojčenia?
Ahojte. Akú antikoncepciu používate ak dojcite? Ďalšie dieťa neplánujeme, takže asi ideálne vnutromaternicove. Ak máte niekto skúsenosť napíšte aj koľko vás to vyšlo 🙂
@lenuska9999 nehormonalne 30€? Nemáš tam preklep, to sa mi zdá trochu málo. Ja čo som čítala, tak hormonálne pomáha predchádzať rakovine, nehormonalne funguje na nejakom zápale v maternici, z čoho teda mi vychádza radšej to hormonálne. Ale gyn mi odporúčala len nehormonalne.
No schválne som teraz pozrela a našla som ešte aj lacnejšie https://www.medplus.sk/vnutromaternicove-telieska/ tiež sa čudujem. Ja rozmýšľam nad hormonálnym aj kvôli tomu, že upravuje krvácanie. Moja známa si tiež dala a keď ma svoje dni, tak naozaj len pár kvapiek, kdezto pred tým nestíhala vložky meniť ako vravela. Len toho zavádzania sa bojím a že priberiem 😁
Mne hneď po šestonedelí pri druhej dcére odporučila gyn. nehormonálne teliesko (80
€ )Mala som ho niečo vyše 5 rokov. Vybrali mi ho a za 3-4 mes. som otehotnela znova a po šestonedelí som si znovu nechala zaviesť nehormonálne (50 €)
@lenuska9999 zaujímavé. Mne sa zdá, že moja gyn 3r dozadu vravela cenu za nehormonalne 160€. Ale je možné, že si to už pletiem.
Mala som azaliu neskôr desiret na 3m vychádzalo cca 30€

Ja som bola nedávno u gyn, tiež som sa pýtala na vnútromaternicove. Nehormonalne stojí okolo 30 e a hormonálne okolo 200… tiež sa práve rozhodujem