Alternatívy k hormonálnej antikoncepcii
Jedno dieťa máme, ďalšie nechceme, nič hormonálne si do tela dávať nebudem. Ako sa chránite vy? My len prerušovaná metóda, no to samozrejme nieje úplne 100%tne... Kondómy tiež nič moc... Existuje aj nehormonalne teliesko, vie mi niekto o tom napísať viac info? Prípadne dal si niekoho muž reálne podviazat semenniky? Ak môžete a bez výsmechu napíšte mi viac info vďaka.
sterilizácia
alebo nehormonálne teliesko alebo pesar - google
Kondomy pred ovulaciou, vcas vytiahnut po ovulacii (just to be sure)
aj pharmatex je nehormonalny, krem a globule
Uz sa to tu rozoberalo stokrat, doporucujem precitat starsie diskusie. Tie skusenosti su rokmi rovnake, v nehormonalnych metodach sa toho prilis nezmenilo za poslednych zopar rokov, tak su stale platne.
aj pharmatex je nehormonalny, krem a globule
@xlucia prosím ta, máš to osobne vyskúšané? Ja už nad tým dlho uvažujem.. dávame si pozor, muz vie kedy vytiahnuť, ale tak ja niesom vôbec kľudná, aj keď musím povedať že už 6 rokov takto fungujeme a nič sa chvalabohu nestalo. Len by som sa ešte rada poistila niečím.. 😁
@xlucia prosím ta, máš to osobne vyskúšané? Ja už nad tým dlho uvažujem.. dávame si pozor, muz vie kedy vytiahnuť, ale tak ja niesom vôbec kľudná, aj keď musím povedať že už 6 rokov takto fungujeme a nič sa chvalabohu nestalo. Len by som sa ešte rada poistila niečím.. 😁
@sandra49 my sme to pouzivali niekolko rokov a bolo to spolahlive

100% mas len muzsku ci zensku sterilizaciu .. ja som mala nehormonalnu antiku ale bolo miz nej zle..teliesko ani skusat nebudem..