Antikoncenpcia Dienorette - skúsenosti
Ahojte baby máte niektorá skúsenosti s touto hak? Beriem ju cca pol roka a teraz pociťujem zmeny ako depresiu alebo ja neviem ako to mám definovat , večer dostane akoby nejaký tlak mravcenie do hlavy a uža potom preháňa, vraciam asi predmesiacom som mala stav že ma ráno začala bolieť hlava a už som zas vracala a preháňali ma rozmýšľam že ju vysadím sú to strašné stavy
Mám dnes poslednú tabletku mám ju vziať?
@dominicka12 podla mna tie stavy nemate z HAK. Dienorette beriem aj ja. moj jediny problem je v tom, ze mam bolestivejsiu menstruaciu porvy den, ale inak nepocitujem ziadnu zmenu pri brani Dienorette a tej, co som brala predtym. Lyndynette 20 som mala a tie mi nesposobovali ziadne problemy. tie stavy, co ma te, nemoze byt z niecoho ineho a nie z HAK?
Tie migrény sa mi neobjavili s ničoho až ked som treti mesiac brala hak vtedy to zacalo, tak som ich mesiac nebrala lebo som išla na operáciu a ked som ich začala znova brať zas tí začalo

@dominicka12 Urcite ich vysad a porad sa s lekarom - bolest hlavy a mravcenie v hlave mozu byt sice iba zhody nahod a blby tlak vonku, ale moze to byt aj vaznejsie. HAK by si mala brat a nemala by si o nej vediet, vtedy je dobre zvolena. Ja som mavala napr. migreny pri jednej znacke take, ze som brala viac ibuprofenov, nez tabletiek HAK. Po zmene znacky to preslo.