Antikoncepcia a menštruácia
Ahojte Včera (26.07.) som dobrala prvý blister antikoncepcie maitalon, chcela by som sa opýtať aké máte skúsenosti s prvou menštruácio a na ktorý deň vám prišla. V prípade vynechania menštruácie by som mala ísť na kontrolu alebo mám vybrať další blister a počkať či mi príde MS další mesiac. Vopred ďakujem
ja dostanem vzdy druhy den najneskor treti mam tu istu znacku. a nedostavenie sa menzesu je zelany efekt. je dost mozne ze budes iba spinit
Ahojte,prosim vas kedy mam zacat uzivat antikoncepciu Belara,v prvy den menstruacie,ci az ked skonci menstruacia?Dakujem za odpoved
@didixixi tu treba podotknut, ze ked beries HAK, tak menstruaciu nemas vobec. To krvacanie ktore mas, je len hormonalne krvacanie z toho, ze na par dni HAK vysadis a tym padom sa ti znizi hladina hormonov. Pri brani HAK si proste kompletne odstavujes vajecniky, maternicu a vsetko co ta robi zenou a v buducnosti ti to moze sposobit zdravotne problemy.
Chranit sa pred otehotneniom sa da aj inak a rozumnejsie.
Dobre ranko môžte mi prosim poradit cely viken som nevzala antikoncepciu a dnes rano som dostala menzes...ked si vezmem tak sa mi menzes zastavi??? Alebo ako to funguje
@janula2511 v pohode, nemala som ziadne vedlajsie ucinky sedela mi. po vysadeni som do 6m bola tehu
@janula2511 kedy? pred zacatim mega silne aj som odpadavala, pocas brania nic, alebo iba spinenie po vysadeni uplne v pohode 3-4 dni slabsie
@amonet tak super, dúfam aj ja budem tak.preto som si nechala predpísať hák kvôli silnému krvácaniu.teraz užívam len 3 deň

Rátaj keď vysadíš a príde oddychový týždeň tak cca 4 deň by mala prísť, ak nepríde išla by som k lekárovi