icon

Antikoncepcia a podráždenosť

sofia_sim36
28. máj 2022

Zdravim, chcela by som sa vas spytať či ste to takto mala pri antikoncepcii niektorá rovnako alebo čím to môže byť spôsobené..Sme s priatelom skoro rok,máme super vztah sme k sebe uprimný,dobrý naozaj všetko je super ale ako som začala užívať antikoncepciu začala som si po 3 mesiacoch vsimat ze som viac podrazdena,teraz strasne citliva,často plačem, uvazujem ci priatela stale milujem aj ked viem ze ano, no stale mam v sebe ze co ak je so mnou nieco zle tento pocit mám ako by zo dňa na deň aj s tou plačlivosťou😔myslíte že to je len obdobie? Antikoncepciu som vysadila pretože si myslím že má na tom podiel viny tak dufam ze všetko pride zase do normalu.

jane1987
28. máj 2022

@sofia_sim36 ahoj, ja som mala antikoncepcny kruzok a teda ja som z neho mala brutal migreny a depky, naladovost, placlivost, no cele zle. Takze jasne, antika kludne moze narobit aj takuto zlobu

sofia_sim36
autor
28. máj 2022

@jane1987 ďakujem pekne, vedela som že antikoncepcia môže narobiť všeličo ale z tohoto som ostala úplne zarazená

jaja20
28. máj 2022

@sofia_sim36 Skús vymeniť po dohode s gynekológom za inú a uvidíš, či ti to bude spôsobovať tiež rovnaké problémy. Ja som brala antiku 20 rokov a nemala som žiadne vedľajšie účinky,ani priberanie.

jane1987
28. máj 2022

@sofia_sim36 hej, nie vzdy ti sadne. Ja som bola tiez z toho zaskocena ale nic ine okrem nasadenie antikoncepcie som nemenila. A ked som ju vysadila, tK sa to postupne dalo do normalnu