Skúsenosti s antikoncepciou značky Belara
Ahojte. Potrebovala by som radu ohľadne tejto antikoncepcií.
Bola som na hormonálne testy kvoli akne, a výsledky boli že mám vyšší testosterón. Gynekológ mi povedal že len táto antika mi pomôže. Ja moc nemám dobre skúsenosti s antikoncepciou pretože som brala pred pár rokmi Zlyndu a po vysadení som sa dlhé roky akne nemohla zbaviť. Aké máte skúsenosti s Belarou? Určite by som ju neužívala dlhodobo len pokedy sa mi to neupraví ale aj tak som si neni úplne ista či znova do toho chcem ísť, ale neviem či je nejaká iná cesta hormóny upraviť. Viete mi poradiť či sa vám po nej pleť nezhorsila ešte viac ? Ďakujem
Mne sa plet pri nej zlepsila rovnako ako aj pri tejto ktoru mam teraz uz roky, no z Belary som sa zavodnila ako prasa, vyzerala som ako terminator. Navyse mi nerobila dobre, po pol roku som ju vysadila. Hned po vysadeni bolo lepsie a rovno som aj splasla naspät
@nikol117nika užívala som 7 rokov. Za mňa žiaden problem, pleť som mala ako bábätko, náladovosť žiadna a žiadne zavodnenie

Ja som ju užívala pred pár rokmi. Nemala som ziadne vedľajšie účinky. Po vysadení sa mi pleť nezhoršila