icon

Antikoncepcia Cleosensa

jankkaa73
28. jan 2015

Máte nejaké skúsenosti alebo niečo o tejto antikoncepcii je dobrá alebo nie ?

Strana
z2
lucinda17
27. feb 2015

@jankkaa73 Ahoj prosim ta dozvedela si sa nieco o tejto hak??mne ju dneska predpisal dokino a neviem o nej nic najst 🙂

dena512
16. apr 2015

Ahojte som natom tak isto

katusqua97
18. apr 2015

Ahojte baby, ja používam Cleosensu už 13 deň, začala som v prvý deň menštruácie ako sa má. A mám pocit, že po jej užití mám silnejšiu menštruáciu ako zvyčajne a kŕče v podbrušku. Ale viac vám budem vedieť povedať po návšteve gynekológa. 🙂

dena512
21. apr 2015

A kedy ides k lekárovi? Potom daj vediet

dena512
21. apr 2015

Aj ja mam bolesti v podbrusku co som nemala a menzes mam 8dni a to som mavala 4dni tak neviem ci to je po porode ešte alebo ako uvidim na ďalší mesiac čo bude

katusqua97
21. apr 2015

Tak, dneska som bola u lekára, povedal mi, že 15 dní menštruácie nie je normálne, predpísal mi lieky na zastavenie, ktoré mám brať ráno a večer v priebehu 10 - 12 dní, kŕče som mala aj ja ale to bolo asi z hladu, keďže prestali po tom ako som sa najedla. Predpísal mi aj inú hormonálnu antikoncepciu a uvidíme, či mi nebude robiť problémy, ak áno, tak nebudem môcť brať HAK... Takže uvidíme... 🙂

monkyky
28. máj 2015

Ahojte baby ja používam túto antikoncepciu už približne 4 mesiace. Je to prvá antikoncepcia ktorú beriem ale som spokojná, menštruáciu mám tak ako pred tým 4 dni. Nemám žiadne bolesti v podbrušku, jedine co som si všimla že pár dní po menštruácii ma bolia prsia a sú nafúknuté ale neviem ci je to zrovna z tabletiek.

lucinda17
28. máj 2015

@monkyky ahoj a prirastok na vahe nebadas??🙂

monkyky
29. máj 2015

@lucinda17 nie s váhou sa mi nič nedeje 🙂

lucinda17
29. máj 2015

@monkyky daakujem od zajtra idem aj ja na to 🙂

katusqua97
6. jún 2015

Keby ste baby potrebovali Cleosensu, mám ešte blistre na dva mesiace.. 🙂 Kľudne mi napíšte, dohodneme, pošlem 🙂

elza353
18. jún 2015

Baby cleosensa je moja prvá HAK ale mám problém že po 10 dňoch užívania stále krvacam... nechápem prečo.. mám nádchu takže by to mohlo byť len z nacnachladnutia alebo to bude trvať dlhšie? ďakujem za všetky rady 😉

lucinda17
18. jún 2015

@elza353 Ahoj ja ju bereiem prvy mesiac a uz mam posledne tri tabletky...aj ja som krvacala a spinila cely mesiac ale inak som ziadne vedlajsie ucinky nemala!!krasna plet,ziadne bolesti hlavy a este som aj 1,5kg schudla!!takze super 🙂

dena512
18. jún 2015

Mne to prešlo aj pleť sa zlepšila len užívaj ďalej a uvidíš bude to OK 🙂

katusqua97
18. jún 2015

Elza, ja som užívala prvý mesiac Cleosensu a strašne dlho a intenzívne som krvácala, mala som posledné tri tabletky do skončenia prvého blistra a krvácanie neprestávalo, tak som zašla za lekárom a ten mi povedal, že som prišla vhod, pretože by som mohla mať chudokrvnosť. Dal mi tabletky na zastavenie a posunutie krvácania a predpísal mi inú HAK s ktorou som nad mieru spokojná. Takže, ak krvácaš dlho a intenzívne skoč za svojím doktorom, aspoň budeš mať istotu, či je to dobré alebo zlé. Veď na to sú tu 🙂

fidolena
31. dec 2015

Ahojte babenky chcem sa opitat beriem cleosensu mesiac a mala som plodný den ked sme z priatelom šli na plno chcem vediet ci nemôžem otehotniet. Dufam ze nie. Ďakujem za kazdy ohlas.

katusqua97
31. dec 2015

Fidolena, antikoncepcia je na to aby si nemohla otehotnieť aj cez plodné dní. Takže sa neboj. 🙂

fidolena
1. jan 2016

Dakujem pekne za odpoveď som v tom este neskusena beriem prvý krat ďakujem a krásny nový rok prajem všetkým.

lucia_h
7. jan 2016

ahojte... ja som brala cez dva roky Marvelon, tiež nízkohormonálnu HAK, bola som spokojná, bez problémov, ale obmedzili výrobu, čiže mi lekár predpísal Cleosensu. Dala som si ju navečer, na ďalšie ráno som sa zložila v kuchyni, odpadla... Hneď som šla ma gyndu, že to nechcem brať. Naozaj neviem, či to bolo Cleosensou, ale ďalšie tri dni som bola taká malátna... Bolo to takto pred rokom, od vtedy neberiem žiadnu, čiže mám rok ,,pauzu,, riešila som to s lekárom, že ju možem zas skúsiť no aj sa bojím, či zas nebude niečo zle ☹ alebo si dať v prípade znova užívania radšej úplne iné tabl. nejaké negatíva, či sadla vám Cleosensa? Nie sú dlho na trhu, mne ich vtedy predpisoval lekár ako novinku z lekáku 😀

katusqua97
7. jan 2016

Lucia_h mne osobne antikoncepcia Cleosensa nesadla. Lekár mi predpísal inú HAK z ktorou som maximálne spokojná.

lucia_h
7. jan 2016

@katusqua97 ďakujem za reakciu, si zlatá 😊

katusqua97
10. jan 2016

@lucia_h v pohodičke, rado sa stalo 🙂 To je maličkosť, aj ja keď som začínala som mala sresy

sonador
10. jan 2016

@lucia_h ja vždy ked mám tu 7-dnovu pauzu tak mám bolesti hlavy.Niečo na tej atikon. nebude ok :(

katusqua97
10. jan 2016

@sonador aj ja som mala zo začiatku, potom prišlo dlhé a intenzívne krvácanie. Takže som ju musela vysadiť. 🙂

lucinda17
11. jan 2016

@katusqua97 ahoj aku antikoncepciu teraz beries?

lucia_h
12. jan 2016

@sonador hovorím, ja som si ju dala v ten prvý deň a hneď jak som odpadla, mama ma nevedela ani prebrať, hovorím ja ten hnus nechcem... od vtedy neberiem žiadnu... možno časom zas, zatiaľ nad tým neuvažujem

lucia_h
12. jan 2016

@katusqua97 no s tou predošlou som nemala problémy, cez dva roky...ale tú Cleosensu už radšej nie... možno časom si dám nejakú zas, momentálne neberiem žiadnu...

katusqua97
12. jan 2016

@lucinda17 teraz mám Zoely a som maximálne spokojná.

mkaczova
8. feb 2016

Ahojte, je tu niekto z Bratislavy a blizkeho okolia, kto ma nejake blistre HAK Cleosensa navyse?

lucia_h
2. mar 2016

@mkaczova ahoj ja mám jeden ale chýba jedna tabletka. (?)

Strana
z2