Antikoncepcia Drovelis
Dobrý deň chcela som sa spýtať aké máte skúsenosti s antikoncepciou drovelis? Hlavne čo sa týka priberania, priberáte z tejto antikoncepcie dosť,malo,alebo vôbec? Je to moja prvá antikoncepcia a toto je najväčšia veda,pred začatím užívania...
mne tiež nejaký drovelis ostal, môžem pozrieť ..
@zuzpap koľko blistrov vám ostalo?
@janula2511 jeden úplne celý a v druhom 13 tabletiek ex 09/2028 ...roky som ju brala, teraz v marci mi neskončil menzes, lekár mi povedal, že mám prejsť na noretisteron a potom mi zmenil HAK na Kelzy
@janula2511 13 aktívnych a 4 placebo
@anasp Dobry den, ak este mate Drovelis, kupila by som od Vas 🙂
@smithanett áno mam viete mi nejako napísať aj spravu ja som tu dezorientovaná na tomto portáli 😅
@anasp aká je cena? aký ste mala snim problém?
@janula2511 po týždni uživania mi neskutočne napuchli prsia boleli či s podprsenkou či bez tvrde boli jak kameň, psychika dovidenia dalo sa mi revať ani som nevedela prečo a najhoršie že mi z toho postupne opuchalo hrdlo a nemohla som poriadne dýchať musela som brať lieky na alergicku reakciu aby sa to ukludnilo a samozrejme som prestala uzivat drovelis
@smithanett áno mam viete mi nejako napísať aj spravu ja som tu dezorientovaná na tomto portáli 😅
@anasp pisala som vam spravu 🙂
ahojte zeny, mate niekto zaujem o 2 blistre drovelisu? predavam
ahoj zeny, predam 2 blistre drovelisu, niekto zaujem?
@nespinka7 cena?
@smithanett ano je
Ahojte. Ak sa môžem takto pripojiť,mám na predaj 2 blistre antikoncepcie drovelis. 🫶

mne tiež nejaký drovelis ostal, môžem pozrieť ..